Hava Durumu

Türkiye Maarif Vakfı'nın çalışmaları göz kamaştırıyor

Yazının Giriş Tarihi: 18.06.2020 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.06.2020 08:20

FETÖ terör örgütünün halkımızın gözünü boyayan icraatlardan biri de eğitim ve öğretim alanında yapmış olduğu çalışmalar ve buna paralel yapılandığı dünyanın bir- çok ülkesinde açmış olduğu okullardı.
Ama ne yazık ki bu okullar Türkiye Cumhuriyeti'ne düşman oldukları farklı siyonist güçlerden beslendiği 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra daha net görüldü.
Bu bağlamda hükümetin yapmış olduğu en önemli dış çalışmalardan biri de bu okulların kapatılması ya da 17 Haziran 2016 yılında kurulan Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine yönelik faaliyetleri idi.
Vakfın faaliyetlerinin dört yıllık özetini ise vakfın Kuzey Makedonya sorumlusu olan dostumuz Mustafa Çaltılı'nın sosyal medyasından öğrendik.
Kuruluşundan bu yana dört yıl gibi kısa bir sürede 104 ülke ile resmi temas kuran, Türkiye Maarif Vakfı, 42 ülkede FETÖ iltisaklı okulların devri ve yeni okul açılması için bugüne kadar 64 farklı protokol imzalamış.


Darısı diğer ülkelerdeki okullar için protokollere.
Öte yandan vakfın söz sahibi olduğu 43 ülkede 332 eğitim kurumu ,9 eğitim merkezi, bunlardan 1'i üniversite, olduğunu da ifade edelim.
Bu eğitim kurumlarıyla beraber 42 yurtta 38 bin 486 öğrenciye eğitim ve öğretim veriliyormuş.
Türkiye Maarif Vakfı çok lafın özetinde Türk bayrağının da yurtdışında gururla dalgalandırıyor. Türkiye sevdalılarını dünyanın dört bir yanında yetiştiriyor.
Bizler de emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

POLİTİK BAKIŞ PROGRAMININ KONUĞU ULUDAĞ OSB BAŞKANI YUNUS AYDIN

AS TV ekranlarından yayınladığımız Politik Bakış programı her hafta birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu haftaki konuğumuz aynı zamanda program sponsorumuz olan Uludağ OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Yunus Aydın olacak.


Aydın'la son ekonomik gelişmeleri ve Uludağ OSB'nin faaliyetlerini konuşacağımız program bu akşam saat 20.30 AS TV'de vakti olanlar kaçırmasın.
Şimdiden iyi seyirler.

21.DÖNEM MİLLETVEKİLİ MÜJDAT KAYAYERLİ'NİN BAŞINDA OLDUĞU PLATFORMUN HEDEFİ NE?

Önceki gün konuklarımız arasında üniversite yıllarından Afyon'dan tanıdığımız öğretim görevlisi 21. Dönem MHP Afyon Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan Müjdat Kayayerli vardı.
Son genel seçimlerde İYİ Parti'den Afyon Milletvekili adayı gösterilen Kayayerli'nin yayınlanmış 14 kitabı bulunuyor.
Siyasete nokta koyan bilgi birikimini bundan sonraki süreçte sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşacağını bizlerle paylaştı.


Bu bağlamda merkezi Antalya'da olan Üniversal Tural Platformu'nu kuran Kayayerli ve arkadaşları ülke ve dünya çapında örgütlenmeye çalışıyorlar.
Platformun amacını ,
Türkiye ve Türk insanlarını dünyaya en iyi şekilde tanıtmak
Dünyadaki diğer ülkelerde yaşayanları Türk vatandaşlarına sevdirmek ve tanıtmak.
Dışarda yaşayan Türk vatandaşlarının Türkiye ve diğer ülkelerdeki sorunları ve istekleriyle ilgilenmek ve çözümlerine yardımcı olmak.
Kendi branşlarında bölgelerin en başarılı ve güvenilir kişilerine yönlendirmek olarak açıklayan Kayayerli'nin başkanlığını yaptığı platformun Bursa teşkilatlanmasının ise yakın tarihte tamamlanması bekleniyor.
Dün kentimizde nezaket ziyaretleri yapan Kayayerli ve arkadaşları bu minvalde Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Çalışmaları hakkında bilgi verdiler, destek istediler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.