Hava Durumu

Uludağ OSB'nin sorumluluğu ve örnek çalışmaları...

Yazının Giriş Tarihi: 25.07.2020 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.07.2020 08:02

Gerçek olan şu: Bursa'da 20'ye yakın OSB var.
Onların bir kısmı gelişmiş bir kısmı da ıslah organize sanayi bölgesinden, OSB'ye geçiş sürecini resmen tamamlamış filen de çalışmalarını devam ettirmeye gayret edenlerden.
İşte bu noktada Yunus Aydın'ın bşkanı olduğu Uludğ OSB'nin yapmış olduğu çalışmalar dikkatlerden kaçmıyor kamuoyundan da ses getiriyor.
En son TBMM'de Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'yla gerçekleştirdiği basın toplantısı sonrası hem Bilecik hem de Bursa'da çiftçinin tarlada kalan ürünlerini alıp hem çiftçinin hem de çlışanların bayram üstü yüzünü güldürdü.
Uludağ OSB'nin yaptığı sadece bu da değil.
Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri gerçekten takdire şayan.
Bölgesinde bulunan gerek Kestel, gerekse Gürsu'daki bir çok kamu kuruluşunun ihtiyaçlarını karşılmaya yönelik çalışmaları da takdire şayan.
Bu minvalde Cüneyt Yıldız ve Kestel Devlet Hastanesi'ne sağlamış olduğu tıbbi araç ve gereç desteği ile o bölgedeki hastaların teşhis ve tedavisine yardımcı oluyor.
Bir çok hastayı merkeze gitmekten kurtarıyor.

Bunun dışında bölgedeki okulların ihtiyaçlarının da karşılanması noktasında Uludağ OSB taşın altına eline koyuyor.
Birçok okula ciddi katkılarda bulunuyor.
Gerçekleşen bu katkılarda bölgenin makus talihini enme adına oldukça önemli...
Keza amatör spor için sağladığı destek noktasında ciddi yardımları var.
İnsan ister istemez şunu diyor: keşke tüm sanayi bölgeleri müdürlükleri Uludağ OSB gibi sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıksa...
Biz de o yapılan hizmetleri yazssak...
Bu vesile ile darısı diğer OSB'lerin başına...

CHP'DE KURULTAY ZAMANI...

Son yerel seçimlerde Millet İttifakı olarak Ankara, İstanbul, İzmir, gibi Büyükşehirlerde belediye başkanlığı koltuklarını alan CHP'de büyük kongresi yarın başlıyor.
Ana muhalefet partisi CHP'nin kongresi normalde daha önce olacaktı. Fakat yaşanan pandemi sonrası kongre bugün ve yarın gerçekleşecek...
Ama bu kongre sönük geçecek.
Milletvekilleri ve delegeler ve sınırlı sayıda misafir dışında kongre yapılacak alana kimse alınmayacak. Öte yandan bu kongrede Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına İlhan Cihaner ve Prof.Tolga Yarman'ın aday olarak çıkacağı kongrede asıl yarışın parti içerisinde parti meclisi üyelikleri için olması bekleniyor.

Bakalım kongrede sürpriz yaşanacak mı?
Bursa'dan kaç isim parti meclisleri için yarışacak ve meclise girecek...
Bekleyip, takip edelim...

IŞIK OĞLUNU EVLENDİRİYOR...

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve eşi Sümeyye Işık bugünlerde tatlı telaşe içinde. Çiftin evlatları Osman Işık bugün hayatının en anlamlı imzasını atacak. Hülya ve Mehmet Ali Elmasululu çiftinin kızları Melike Elmasululu ile hayatını birleştirecek. Çiftin nikah törenleri yarın saat 19.00'da Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Büyük Teras Salonu'nda gerçekleşecek. Biz de Allah bir yastıkta kocatsın hayırı geçim versin dileklerimizi iletmiş olalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.