Hava Durumu

Güçlü ve güvenle yeni ufuklara...

Yazının Giriş Tarihi: 11.09.2021 07:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.09.2021 07:53

Dünyayı esir alan koronavirüs salgını nedeniyle üzücü can kayıpları yaşanmaya devam ediyor.
Maske giydiğimiz kıyafetlerin bir parçası haline dönüştü. Geçen yıl içerisinde toplumun belirli sektörlerinde çalışanlar yasak günlerini evlerinde geçirirken, biz basın çalışanları yine aynı tempoda çalışma hayatımızı sürdürdük.
Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı aşı seferberliği ile de toplumun büyük bölümü Kovid-19 aşısını oldu. Son günlerdeki vaka sayılarının artışlarını gözlemlediğimizde hastanelerdeki yoğun bakımda yatan ve yaşamını yitirenlerin 'aşı karşıtları' olduğunu görüyoruz.
Pandemide günümüz itibariyle toplum ikiye ayrılmış durumda. Aşılama oranı yüksek olan iller ve aşılama oranı düşük olan kentler. Bir başka deyişle, pandemi artık 'Aşı olmayanların pandemisi' haline geldi.
Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı günlük vaka sayılarına baktığımızda bunu net olarak görüyoruz. Benim siz okuyucularıma önerim 'Lütfen ne yapın ne edin aşınızı olun.' Bunu hem kendinizin hem de yakınlarınızın sağlığı için önemseyin.
Şimdi yeni normal hayat içerisinde siz değerli Bursalı okuyucularımız için çalışmaya devam ediyoruz. Bursalıların güne Bursa Hakimiyet ile başlaması ve ayrıcalıklı bir gazete sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecan içerisindeyiz. Nedeni ise çifte mutluluğu aynı gün içinde yaşamamız.
Bugün, hem Bursa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü hem de gazetemizin doğum günü. Çifte heyecanı bir arada kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
Bursa Hakimiyet'in şehrimize ve ülkemize olan katkıları dün olduğu gibi bugün de yarın da olanca gücüyle devam edecek.
Sizlerden aldığımız bu gücü ve güveni hiçbir zaman zedelemeyeceğiz, ilkelerimizinden de asla ödün vermeyeceğiz. Yazılı basının amiral gemisi Bursa Hakimiyet, AS TV, Radyo S ve www.bursahakimiyet.com.tr, daha farklı, özel ve güçlü yayıncılığıyla yine karşınızda olacak.
Bursa Hakimiyet, Bursalıların en iyisini hak ettiğine inanarak yenilenip 48 yıllık deneyimini ilk günkü tazeliğiyle yeniden Bursalılara sunacak.
Günümüzde değişen ve gelişen teknoloji her ne kadar haberciliği sanal ortama da taşısa da her zaman yazılı basın siz okuyucularımızın da bildiği gibi vazgeçilmez bir unsur.
Bu anlamda sürekli yatırımlarına hız veren Sönmez Medya, dijital yayıncılıkta da her geçen gün gücüne güç katarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Çünkü öncü olmak, kalıcı olmanın da teminatıdır.
Yüreği Bursa için çarpan Sönmez Medya çalışanları olarak bu değişim habercilik alanında da atılımları beraberinde getirecektir.
Bundan hiç kuşkunuz olmasın...
Her ne kadar sosyal medya günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilse de medya yaşanan tüm tartışmalara tüm kötü örneklere rağmen yasama yürütme yargıdan sonra kamu adına görev yapan ve kamuoyunu bilgilendiren dördüncü kuvvet.
Biz de Sönmez Medya'nın amiral gemisi Bursa Hakimiyet olarak güçlü ve güvenle yeni ufuklara açılmanın heyecanı içerisindeyiz.
Bursa Hakimiyet için temel unsur yıllardan beri devam ettiği üzere tarafsız haber ve tarafsız yorumdur.
Bursa Hakimiyet gelecek günlerde oluşturduğu güvenilir ismi ile spordan siyasete, ekonomiden kültür sanata tüm alanlarda gözünüz kulağınız olmaya devam edecek.
Doğru ve tarafsız habercilik anlayışını yeni yayın dönemimizde de siz Bursalılara aktarmaya devam edeceğiz.
Sönmez Medya, yeni yayın dönemini başlatmakla beraber, sayfa düzeniyle güçlü yazarlarıyla farkını koymaya devam edecek.
Haber ve yorumlar, Bursalılara bilgi edinme ve haberdar olma ayrıcalığını yaşatacak. Bursa için vardık, bundan böyle de Bursa için var olmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.