Hava Durumu

Hasanağa ve Kayapa bölgesi kazandıracak

Yazının Giriş Tarihi: 24.08.2017 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 07:55

Kentsel dönüşüm rüzgarıyla birlikte özellikle inşaat sektörü gün geçtikçe ivme kazanıyor. Birbiri ardına gerçekleşen projelerle Bursa, yeni ve modern yapılarla buluşuyor.
Henüz genç bir firma olan 'Altın İnşaat' mega projelerle Bursa'ya adını duyurmaya başladı.
'Temelinde güven var' sloganı ile yola çıkan firma öyle görünüyor ki önümüzdeki günlerde Bursa'nın sayılı inşaat kuruluşları arasında yer alacak.
Basınla buluşan Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, hedeflerini anlatırken yapı stoklarıyla ilgili önemli bir konuyu da gündeme taşıdı.
Bilindiği üzere; Nilüfer'de bir yandan yeni inşaatlar yükselirken, diğer yandan eski yapıların yenilenerek çok katlı olarak yükselmesi önümüzdeki yıllarda yoğunluk yaşanmasına neden olacağı açıkça ortada.
Nilüfer'de binalar kentsel dönüşüm ile birlikte yenilenirken, yeni yaşam alanları göz ardı ediliyor. Bu yerler ise Kayapa ve Hasanağa bölgesi...
İşte; Altın İnşaat, şimdilerde rotasını Bursa'nın geleceği için önem taşıyan yeni yerleşim alanlarına çevirmiş durumda.
Kayapa ve Hasanağa bölgesinde gerçekleşecek modern projelerle Nilüfer'deki yoğunluk da büyük oranda azalma gösterecektir.
Söz konusu bölgelerin yıldızı giderek parlarken buralarda emlak fiyatlarının artış göstermesi bekleniyor.
2016 başlarında 200 bin TL'den satışa çıkan daireler şu an 330-340 bin TL bandına yükselmiş durumda.
Yakın gelecekte Kayapa ve Hasanağa'daki konut fiyatlarının daha da değer kazanacağı açıkça ortada.
Altın İnşaat önümüzdeki aylarda adını Gold Life Bulvar Projesi ile de duyurmayı hedefliyor. Projede yağmur suları bahçede toplanacak ve depolanacak sonrasında tekrar sulama işleminde kullanılacak.
Güneş enerji sistemi ile bahçe aydınlatmaları yapılabilecek. Katlarda yapılacak baca sistemi sayesinde atıklar ayrıştırılarak atılabilecek.
Altın Bahçe Evleri Projesi'nde her daireye özel hobi bahçesi ve deposu uygulamasını hayata geçirmesi de hedefleniyor.

*Bursa Hakimiyet tarihe iz bıraktı!

Basın İlan Kurumu, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ulusal ve yerel gazetelerin birinci sayfalarını, "15 Temmuz ve Manşetler" adlı kitapta bir araya getirdi.
Sönmez Medya'yı ziyaret eden Basın İlan Kurumu Bursa İl Müdürü Osman Başeğmez, darbe girişiminde, Türk basın tarihinde ilk kez gazete, televizyon, radyo ve internet haber sitelerinin tamamının darbenin karşısında yer aldığını anlattı.
Milletin demokrasiye ve ülkenin geleceğine sahip çıktığını anlatan Başeğmez, Basın İlan Kurumu olarak tarihi gecenin ardından gazetelerin birinci sayfalarının bir kitapta toplandığını söyledi.

İşte o karanlık gecenin gazete manşetleri kitaplaştırıldı. Kitapta Bursa Hakimiyet Gazetesi de 'Darbe girişimi' başlığı adı altında yer alıyor.
15 Temmuz ve Manşetler isimli esere, Basın İlan Kurumu'nun web sitesi www. www.bik.gov.tr adresinden online olarak ulaşmak mümkün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.