Hava Durumu

İştahlı oyuncular farkı getirdi…

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2016 06:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 06:59
Antalya yenilgisi sonrası, Hamza Hamzaoğlu sorumluluğu üzerine almıştı. Formsuz olanlar, müşterisi çıkar mı diye oynatılan sözde yıldızlar yerine daha iştahlı oyuncu tercihleri sonuç verdi. 
Merkezde ayağa iyi oynayan Faty-Traore ikilisi, özellikle ilk yarı Hakan Arslan ve Abdullah Durak’tan baskı görmeyince takımı öne iyi taşıdı. Batalla ile rahat pas alışverişi yaptı. 
Kenarlarda öne iyi oynayan Sercan Yıldırım ve Emre Taşdemir tercihleri, kenar savunmacıları Aziz Behich ve Hosogai’nin de bölgelerini iyi kullanmaları, ofansif katkıları, hem sırtı dönük oyunda hem de yüzünü kaleye döndüğünde son derece etkili Deniz Yılmaz’ın santrfor pozisyonunda oynaması, Kasımpaşa savunmasında Kenneth Omeruo’nun yokluğunda Titi’nin partneri olan Bozhikov’un son derece kötü performansı, rakibin bitse de gitsek havasındaki rahat oyunu farklı galibiyetin faktörleri. 
Yeşil Beyazlı takım adına atılan goller ve yakalanan pozisyonlar açısından sezonun en üretken maçında 2 gol atan Deniz Yılmaz, oyunu iki yönlü çok iyi kullanan Faty, bir gol bir asistle oynayan çalışkan Sercan Yıldırım ve tabii ki ilk golün asistini yapan ve sahada basmadık yer bırakmayan Batalla, maçın öne çıkanoyuncuları oldu. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.