Hava Durumu

İthal fazlasına şieşie!

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2016 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2016 07:19
İhraç fazlasını biliyorduk, ithal fazlası da nereden çıktı demeyin…
Yeni sektörün mucidi Bursa’dan Bursaspor’dan çıktı! Türkiye Futbol Federasyonunun Süper Lig’de 14 yabancı kuralını fırsat bilen eski Başkan, avanesi, kadrolu menajer Mazlum Ali ve diğer dost ve kardeş menajerlerle birlikte bu yeni sektörü ülke ekonomisine ve Türk futboluna armağan ettiler!
Ekonomik kriz içindeki kulübe değerinin çok üstünde rakamlarla bolca oyuncu transfer edildi, bolca menajer komisyonu matrahı yaratıldı, ardından bu oyunculara yüksek bonservis bedelleri ile talip olan birçok kulüp varmış gibi sızdırma haberler yapıldı. 
Gerçek ara transfer döneminde ortaya çıktı. Birkaçı dışında yarı fiyatına tutanın elinde kalacak ithal oyunculara tek talip çıkmadı. Maaşının  üçte bir fiyatına giden üstünü Bursaspor’un ödeyeceği Advincula ve parasını alamama telaşına düşen Josue dışında, kalanların tamamı, ithal fazlası, elde patladı!
Yeni yönetim ithal fazlalarından kurtulmak için bu oyuncuları çakan [pazarlayan] kadrolu Mazlum Ali ve diğer dost ve kardeş menajerleri Özlüce’ye çağırdı, tabii ki uçan kuşa kulübü borçlandıran eski başkan ve avanesinden komisyonları peşin alan futbol  simsarlarından tık yok.
İthal fazlaları için son ümit Çin’di. Dünya ekonomisine 25-30 yıldır entegre olan ve en büyük küresel aktörlerden biri olan Çin, futbolda da böyle bir hedefe yöneldi, çeşitli kanallardan Çin kulüplerine teklif edilen bizim ithal fazlalarına hep aynı cevap geldi: Şieşie
Çin takviminde yılbaşı şubat ayında her yılın hayvan sembolü var 2016 yılı maymun yılı olarak kutlanıyor.
İnsan sormadan edemiyor 2015 Temmuz’unda Özlüce’de sazan şenlikleri mi vardı diye!
şieşie : Çince teşekkür ederim
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.