Hava Durumu

1 Mayıs kutlu olsun

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2016 07:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 07:10
Evet, dün 1 Mayıs’tı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. 
Bugünle ilgili çeşitli mesajlar geldi.
BUSİAD Başkanı Günal Baylan’ın mesajı ise içeriği doyurucu bir mesajdı. Paylaşmak istedim:
“Hepimizin bildiği üzere emeğe ve çalışan haklarına saygı duyulan bir demokrasi kültürü, çalışma hayatının standartlarını yükseltmek ve toplumsal refahı artırmak adına vazgeçilmezdir. 
Kayıt dışı istihdam sorununun ve iş kazalarının son bulduğu, iş sağlığı ve güvenliği bilincinin tabana yayıldığı, kadın istihdamının arttığı, çocuk işçi çalıştırmanın son bulduğu, hak-
sızlıkların ve eşitsizliklerin olmadığı, insan onuruna yakışır bir iş hayatının, barışın, özgürlüğün ve demokrasinin hüküm sürdüğü aydınlık bir Türkiye hepimizin ortak dileğidir. 
Söz konusu bu değerlerin eksiksiz bir şekilde hayat bulması adına, yaşanabilecek olası tüm sorunların karşılıklı diyalog ve işbirliği içinde en kısa sürede çözülmesi ve emekçinin daha güzel yarınlara ulaşması temennisiyle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım.”

Atık konusunda toplantı


Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Fransa Büyükelçiliği tarafından ortaklaşa düzenlenen “Sürdürülebilir Kalkınma, Sürdürülebilir Şehirler, Enerji Verimliliği ve Atık“ konulu toplantı yapıldı. 
Toplantıya, Abdülkadir Karlık, Fransa Uluslararası 
İlişkiler Dairesi İkili İlişkiler Daire Başkan Yardımcısı Herve Boisguillaume katıldı.

TAİDER Bursa’nın etkinliği


TAİDER’in (Türkiye Aile İşletmeleri Derneği) Bursa Şubesi’nin  “Aile Şirketlerinde Devir Süreçleri” konulu panel 12 Mayıs’ta Crowne Plaza’da Bursa’da gerçekleşecek. Etkinlik 16:00-19:00 arasında.
Panelin konuşmacıları Perihan İnci (İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi), Duygu Kaplan (Kaplanlar Soğutma Genel Müdürü) Ertuğrul Kaplan (Kaplanlar Soğutma YKB). Toplantıyı Prof. Dr. Bilçin Tak Meydan (Uludağ Üniversitesi) yönetecek.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.