Hava Durumu

10. EMSAZ toplantısı

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2014 07:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 07:17
Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu geleneksel hale getirdiği “Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi” adlı organizasyonun bu sene 10.’sunu gerçekleştiriyor.
18-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenen organizasyon  Mete Cengiz Kültür Merkezi,’nde gerçekleşecek.
Organizasyonun açılış kokteyli 18 Aralık ‘ta saat 20:00’de BTSO’da yapılıyor.
“Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi”nde “Teknolojik Dönüşümler” teması; “Bireysel pazarlama” teması işlenecek ve ayrıca eğitimler verilecek.

ÇEK Eğitim Ödülü

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin geleneksel hale getirdiği “Eğitim Ödülü” takvimi açıklandı. Ödül, “yerel” ve “ulusal” olmak üzere iki kategoride verilecek. Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nden (ÇEK) yapılan yazılı açıklamaya göre, adaylar 1 Aralık 2014-16 Şubat 2015 tarihleri arasında önerilecek, sonuçlar 20 Şubat 2015 tarihinde açıklanacak, ödül töreni 3 Mart’ta yapılacak. Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik ve eğitim konularında toplumu bilinçlendirmeyi, Öğretim Birliği ilkelerine sahip çıkmayı görev edinen ÇEK, ödülü, eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak amacıyla veriyor.

Metin Çelik’ten açıklama

CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, dün bir açıklama yaptı. CHP İl Başkanı  Metin Çelik, parti merkezinde yaptığı açıklamada  şunları söyledi:
“17 ve 25 Aralık 2013’te ortaya çıkan ve 4 bakanı koltuğundan indiren yolsuzluk ve rüşvet olaylarının 1’inci yıldönümündeyiz.  Türkiye’deki büyük kirlenmenin ortaya çıkarılmasının birinci yıldönümü bugün. Bakanların, bakan çocuklarının ve kim olduğu ve rolü halen tartışılan İranlı bir işadamının kirli iliş-kilerinin deşifre olduğu tarihi bir gündeyiz. Operasyon zamanın başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çabalarıyla unutturulmaya çalışılmaktadır.
Rıza Zarrab, verdiği rüşvetlerin karşılığında dokunulmazlık elde etti. Halkbank üzerinden Türk bankacılık sistemini riske sokacak kara para transferleri yapıldı. Tonlarca altın Türk hava sahasını ve Türk havalimanlarını kullanarak transfer edildi”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.