Hava Durumu

14. Kalite ve Başarı Sempozyumu

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2016 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 08:18
KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD’ın ortaklaşa düzenlediği geleneksel etkinlikleri 14. Kalite ve Başarı Sempozyumu  15-16 Nisan 2016 tarihleri arasında Almira Otel’de gerçekleştiriliyor.
“Sürdürülebilir Mükemmellik” ana temasıyla  gerçekleştirilecek olan sempozyumun ilk günkü ana oturumunu gazeteci Mete Çubukçu yönetecek. Açılış ana oturumunun konukları ise Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ve Coca Cola Türkiye Genel Müdürü Lisani Atasayan olacak.
Sempozyumun son gününün akşamı ise 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü’nde finalist olan Bursa’mızın değerli kurumlarının arasından ödül sahipleri açıklanacak.
Bu sabah saat 10:00’da BUSİAD’da KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay ile BUSİAD Başkanı Günal Baylan düzenleyecekleri ortak basın toplantısı ile sempozyumun içeriği hakkında ve de 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü’nde finalist olan firmalar hakkında bilgi verecekler.
Evet, Bursa heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyor. Bu arada Mükemmelik Ödülü adayları hepimizden heyecanlı.
Kolay gelsin diyorum.

Kütüphane Sempozyumu

Nilüfer Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi işbirliği ve Goethe Enstitüsü Türkiye ile Türk Kütüphaneciler Derneği Bursa Şubesi paydaşlığı ile 12-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Belediyelerin Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Uluslararası Sempozyumu’nu düzenleyecek. 
Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan sempozyumda 64 bildiri sunulacak.

THY Bursa Bilim Şenliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BEBKA tarafından Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda 6-7-8 Mayıs tarihlerinde Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin ev sahipliğinde Merinos Park’ta gerçekleştirilecek THY Bursa Bilim Şenliği’ne  büyük  ilgi var.
Bilim Şenliği kapsamındaki “Proje Yarışması”na 1356 proje ile başvuru yapıldı. Şenliğin ana teması  “Çevre ve Enerji’’, ikincisi düzenlenen proje yarışmasının konsepti ise “Bilim ve Teknoloji”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.