Hava Durumu

2016 Kalite Yılı Projesi

Yazının Giriş Tarihi: 08.02.2016 07:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 07:10
Bursa’da, kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının ortaklaşa hayata geçireceği önemli bir proje bugün başlatılıyor. “2016 Kalite Yılı Projesi”  tanıtım toplantısı ilgili kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin katılımı ile bugün saat: 10.00’da UÜ Rektörlük B Salonu’nda yapılacak.
Globalleşen dünyamızın uluslararası platformdaki vazgeçilmezi kalitedir.  Bir yıl boyunca sürecek bu proje ile “toplumun tüm kesimlerinin kalite konusunda bilgilendirilmesini, bilinçlendirilmesini, farkındalık oluşturulmasını sağlamak, israfı minimalize etmek, TSE belgeli ürünlere dikkat çekmek, kalite algısını güçlendirmek ve kalite seviyesini iyileştirmek” amacıyla yapılıyor.
Fikir babalığını Mustafa Karaman’ın kurduğu Kalite Birliği’nin yaptığı  projede yıl boyunca her alanda çeşitli etkinlikler var. Etkinlikler arasında kişisel gelişim eğitimleri, çalıştaylar, paneller, tüketici hakları,  TSE’nin fonksiyonelliği üzerine düzenlenen etkinlikler,  hayvan ve insan hakları dahil konuları da var.

Hesap verme toplantısı


Bu proje kapsamında yılda tam 50 etkinlik hayata geçirilecek. Ayrıca bir başka ilginç konu da aralık ayı sonunda “Basına hesap verme toplantısı” yapılacak.
Projenin sonuç bildirgesi önce TSE Genel Merkezi’ne ardından da İsviçre’de ISO Genel Merkezi’ne sunulacak.
Projenin bir başka ilginç tarafı da her şeyin gönüllü olarak yapılacağı.

Kalite Projesi paydaşları


Bu önemli projenin paydaşları ise şu kurumlarımız:
“Uludağ Üniversitesi, Kalite Birliği, TSE, Bursa Platformu, Bursa Ticaret Borsası, Rumelisiad, Veteriner Hekimler Odası, Dünya Helal Birliği, TÜİK, ULUTEK, U.Ü. İİBF, U.Ü. UKAM, İŞKUR, TOSYÖV, Yeşilay, ENVERDER Bursa Şubesi, Hayvan Hakları Derneği, Bursa Tüketicileri Koruma Derneği, TÜDEF, ULUTÜKODER, Çevrem, PERYÖN, Gıda Müh. Odası Bursa Şubesi, BEGD, Ekonometri Topluluğu.”

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.