Hava Durumu

6. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2015 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2015 08:40
Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl 6. sı düzenlenen Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu ve 2. Yenilikçilik Ödül Töreni, Crowne Plaza’da yapıldı. 
4. Sanayi Devrimi teması ile organize edilen etkinlikte açılış konuşmaları ardından  ilk oturumda Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Başkanı Cengiz Ultav “4.Sanayi Devrimini” ve Bosch Dizel Teknik Müdürü Marc Weller “Endüstri 4.0 ve Endüstri 4.0 Bosch Uygulamaları”nı anlattı.
Nüans dans & Sanat Evi, Dans gösterisinin ardından ikinci oturuma geçildi. 
Bu oturumda Dünya Gazetesi yazarı Dr.Rüştü Bozkurt,  E3TAM Genel Müdürü Sedat Sami Ömeroğlu, Altınay Robot Genel Müdür Yardımcısı Lütfi Okay, Siemens Satış Direktörü  Hakan Mayruk alanlarındaki gelişimleri paylaştılar.
Daha sonra 2.Yenilikçilik Ödülü’ne geçildi. Açıklanan gerekçeler ardından 2. Yenilikçilik Ödülü Işıklar Hava Lisesi’ne verildi. Işıksoy Tekstil de mansiyon ödülü aldı.
BUSİAD’ı, UÜ’yü ve ödül alanları kutluyorum.

Üniversiteden formasyon kararı

Uludağ Üniversitesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı itibariyle mezuniyet aşamasında olan veya mezun olan öğrencilere yönelik Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açma kararı aldı. 
Uludağ Üniversitesi Senatosu tarafından oybirliği ile alınan formasyon eğitimi kararı için kontenjan 2 bin 500 olarak belirlendi.

11.Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Her şey Necla Orhan’ın dinlediği bir radyo programı ile başladı. Gençliğindeki fotoğraf tutkunluğunu ileriye taşıyan Necla Orhan, Orhan Holding’in geleneksel olarak organize ettiği ve uzun süredir uluslararası nitelik kazanmış olan Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın mimarıdır.
Bugün yarışmanın 11. sinin ödül töreni Teknik Oto’da saat 15:00’te gerçekleşecek.
Orhan Holding’i sanat ve kültüre desteğinden ötürü kutluyorum.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.