Hava Durumu

Akkılıç Ödülleri sahiplerinde

Yazının Giriş Tarihi: 30.04.2016 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 07:25
Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi'nin, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte düzenlediği ‘Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları 2015 Ödülü’ düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 
Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi’nde düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eski Bakan Ertuğrul Yalçınbayır, Bursa eski milletvekilleri Ali Arabacı ve Yahya Şimşek ile  Akkılıç ailesi ile çok sayıda davetliler katıldı.
Ödüle layik görülen akademik ve akademi dışı çalışmalar şunlar:
Sermin Çakıcı’nın, “Bursa’daki Koruma Faaliyetlerinin Koruma Kurul Kararları Odaklı Değerlendirilmesi”, Damla Çinici’nin “Türkiye Cumhuriyeti Mimarlığının Modernleşme Sürecinde Mimar Gulio Mongeri: Bursa Çelik Palas Oteli ve Kaplıcası”, Fehmi Enginalp’in “Sürgünlerin Güzel Başkenti”.
Ayrıca Jüri Özel Ödülü’ne ise Kamil Kellecioğlu’na ait “Bursa Koşullarında Yetiştirilen Santa Maria Armut Çeşidinin Hasat Olgunluk Zamanının Saptanması” başlıklı tez, layık görüldü.
Kazananları kutluyorum.

Yaşar Kemal öykü yarışması

2016 yılını Yaşar Kemal’e adayan Nilüfer Belediyesi etkinlikler kapsamında  "2016 Yılın Yazarı Yaşar Kemal Öykü Yarışması" düzenliyor. Yarışmaya başvurular 20 Haziran’da başlayacak. 
Birincilik ödülünün 3000 TL, ikincilik ödülünün 2000 TL, üçüncülük ödülünün de 1000 TL, olduğu yarışmada 3 kişiye de 750’şer lira mansiyon ödülü verilecek. 

BHİD’de Bozali dönemi

Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin Genel Kurulu gerçekleştirildi.
2016-2018 döneminde BHİD’nin yeni başkanı Bedirhan Bozali oldu. Yönetimde şu isimler yer aldı:
“Mustafa Sönmezay, Pınar Yaltan Mutlu, Bahar Erkan, Cansel Oruç ,Funda Yasemin Sürer, Aysun Süre Alemdaroğlu, Okan Kızılkaya, Dilek Kiper , Ahmet Akhan, Sinem Uğurgün,  Elif Aygül, Kadriye Öncü Pakten , İlknur Çatakşen , Seray Gül , Nesrin Sarp.” 
Başarılar diliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.