Hava Durumu

Ali Şen, BALKANTÜRKSİAD'ın konuğuydu

Yazının Giriş Tarihi: 11.05.2020 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.05.2020 07:58

BALKANTÜRKSİAD kentimizin etkin sivil toplum örgütlerinden birisi. 2011 yılında kökleri Balkanlar'a dayanan işadamlarımız bir araya gelerek, böyle bir oluşumun temellerini atar. Ve yapılan uzun çalışmalar BALKANTÜRKSİAD, 41 kurucu üye tarafından 2011 yılının Ekim ayında kurulur.

BALKANTÜRKSİAD, ilk günden bu yana Bursa'nın, ülkemizin ve Balkanlar'ın ekonomik potansiyelinin güçlendirilmesi, Türkiye ve Balkanlar arasındaki ticari işbirliği olanaklarının geliştirilmesi ve sosyal - kültürel bağların güçlendirilmesi için önemli çalışmalara imza atar. Bugün bünyesinde 400'ü aşkın üye vardır.

COVİD-19 nedeniyle sanal hale dönüşen etkinliklerin birinde BALKANTÜRKSİAD' ın sanal Sinerji toplantısında bilgisayar başında Ali Şen'i dinleme fırsatı yakaladık.

Futboldan, Fenerbahçe'ye; oradan doğalgaza, havacılık sektöründen, dericiliğe kadar çeşitli alanlardaki engin ve geniş deneyimlerini bizlerle paylaştı. Bu deneyime bağlı olarak sahip olduğu ulusal ve uluslararası platformdaki yaygın ilişkiler yumağını bir kez daha anımsadık.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sehzan Seçen'in moderatörlüğündeki toplantıda sorular bölümünde Cömert Kayra vardı. Finalde ise BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Bursaspor lige çıktığında Ali Şen'den kutlamalara Bursaspor atkısı ile katılma sözü aldı.

BALKANTÜRKSİAD'a başarılar diliyorum.

CHP İL KADIN KOLLARINDA GÖREV DAĞILIMI

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Kadın Kolları kongresi Mart ayında gerçekleşmişti. Bu kongre il başkanlığına seçilen Aysel Okumuş ve ekibi geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek görev dağılımı yaptı. Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafeye özen gösterilen toplantı maskeli bir ortamda yapıldı.

İl binasında yapılan toplantı sonunda CHP Bursa İl Kadın Kolları'nın icra heyeti şöyle belirlendi:

"İl Sekreteri Aylin Yılmaz, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gülşah Gülsün, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatma Özgür, Eğitim Sekreteri Aylin Saka, Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eda Bayraktar, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurten Özcan."

Ayrıca CHP Bursa İl Kadın Kolları bünyesinde oluşacak komisyonlarda görev alacaklar da bu toplantıda saptandı. Neriman Aslan Çevre Komisyonu, Berna Çakır Kültür ve Sanat Komisyonu, Ayten Levent Sosyal İşler Komisyonu, Canan Akgündüz ise Hayvan Hakları Komisyonu'nda görev aldı.

CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş toplantıyı açarken yaptığı konuşmada, mevcut ortamda sağlık koşullarına azami özen gösterilerek çalışmalara devam edileceğini vurguladı.

BSMMMO'DA SANAL TOPLANTI

Dernekler sanal toplantılara ve etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası da dün bir sanal etkinlik düzenledi.

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Doğan Yılmaz, bu sanal toplantıda ABD Merkez Bankası FED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz ile bir araya geldi.

Erkin Şahinöz, yaptığı konuşmada COVİD 19 sonrası Türkiye ve Dünya Ekonomisi konusuna değindi.

Daha sonra Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyelerinin sorularını Erkin Şahinöz yanıtladı. Toplantı sonunda Doğan Yılmaz, Erkin Şahinöz'e teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.