Hava Durumu

Aysever, HASVAK’taydı

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2015 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 08:24
Enver Aysever, HASVAK Bursa Şubesi ve Nilüfer Belediyesi’nin ortak etkinliğinde sahne aldı. Aysever’in Aykırı Kumpanya adlı gösterisi izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.
Etklinliğin geliri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Hastanesi’ne aktarıldı.  
Bu etkinlikte Enver Aysever, yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve görüntülerle anlattı.
Bu arada  orkestraya davulla eşlik eden Aysever, izleyenleri şaşırttı. 
Etkinlik sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Aysever ve ekibini kutlayarak çiçek verdi. 
HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e ve Enver Aysever’e plaket verdi. 
Enver Aysever, gecenin sonunda “Bu roman o kız okusun diye yazıldı” adlı kitabını okurları için imzaladı.

BUİKAD ödülleri

BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’nin altıncısı bu yıl gerçekleşiyor. Kent Meydanı AVM’nin başından beri desteklediği etkinlikte aday belirleme süreci başladı.
Bu konu ile ilgili düzenlenen toplantıya BUİKAD Başkanı Özlem Baş Bayraktar ve BUİKAD Yönetim Kurulu üyeleri, Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ve Kent Meydanı AVM Pazarlama ve Reklam Yönetmeni Emel Çelikkol katıldı.
6 Mart 2015 Cuma akşamı düzenlenecek ödül töreni ile ekonomiden sosyal hayata birçok alanda örnek teşkil eden ve başarıya yürüyen Bursa’nın Başarılı İş Kadınları  ödüllerini alacaklar.
6. kez ödüllendirilecek. 7 kategoride yapılacak ödül töreni için aday önerileri hızla gelmeye devam ediyor. Ödüller şu kategorilerde veriliyor:
“2015 Yılın En Başarılı İş Kadını, 2015 Yılın Girişimci İş Kadını, 2015 Yılın En Yenilikçi İş Kadını, 2015 Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi, 2015 Yılın Kadına En Değer Veren Kamu Kurumu, 2015 Yılın Kadına En Değer Veren Sivil Toplum Kuruluşu, 2015 Yılın Kadına En Değer Veren Şirketi”

KGK Zeruj Shopping Fest’teydi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) “Zeruj Shopping Fest” kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden gelen kadın girişimcilerle İstanbul Feshane’deydi. 
Bu etkinlikle ilgili olarak TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, alışveriş festivali kapsamında kadınların girişimci ruhunun ortaya çıktığını görmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, şunları söyledi:
“Bu sene ikincisi düzenlenen Zeruj Shopping Fest’te 200 kadın girişimcimiz ürünlerini sergiledi. Festivalde, yaklaşık 10 bin ziyaretçi yeni moda akımlarını görme imkanı yakaladı.  Stantlarda farklı tasarımları, el emeği ürünleri görmek gerçekten gurur verici” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.