Hava Durumu

Başarılı sporculara ödül

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2016 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 07:39
Bursa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü dün düzenlediği törenle kentimizde ulusal ve uluslararası düzeyde derece yapmış başarılı sporcularımızı ve antrenörleri-mizi ödüllendirdi. 
Bu kapsamda İl Özel İdaresi binasında düzenlenen törene Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Süleyman Şahin de katıldı.
2015 yılında gerçekleştirilen Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyo-nalarında ilimizden başarı gösteren toplam 68 sporcu ve 36 antrenör altınla ödüllendirildi. 
Bursagaz ve Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ödül töreninde sporcu ve antrenörler ödüllerini Bursa Valisi Münir Karoloğlu ve protokolün elinden aldı.
Burada öncelikle ödül almış tüm sporcu ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum. Ve bu başarılarının devamını diliyorum.
Bu ödül törenini düzenleyen Valiliğimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve törenine destek vererek sponsor olan Bursagaz’a ve  Bursagaz Eğitim Gönülleri’ne teşekkür ediyorum.
Nice başarılara.

İyi fikir ödüllendirildi

Uludağ Üniversitesi V. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri kapsamında iş dünyasının ilgisini çekebilecek ticarileşme potansiyeli yüksek  proje ve fikirlerinin değerlendirildiği  “İyi Fikir İş Projeleri ve Girişimcilik” yarışması sonuçlandı. 
Dereceye giren öğrencilere Uludağ Üniversitesi tarafından  toplam 272 bin 500 TL ödül verildi.

UPB’de yeni yönetim görevde

Uluslararası Patent Birliği kentimizde kurulmuş fikri ve sınai mülkiyetin uluslararası alanda korunmasını ve iyileştirilmesini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren bir birlik.
UPB Başkanı Canan Sönmez,  iki yıllık başkanlık görevini tamamlayarak görevi Erdem Kaya’ya     devretti.
UPB’nin yeni yönetimi Erdem Kaya, Coşkun İrfan,  Doç. Dr. İbrahim İmran Öztahtalı, Dinçer Tomruk ve Canan Sönmez ‘den oluştu.
Yeni yönetime başarılar diliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.