Hava Durumu

BBDSO’dan Cumhuriyet Konseri

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2015 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2015 07:31
Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünde Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, yarın akşam Bursalılar’a tarihte kısa bir yolculuk yaptıracak.
Konserde Atatürk araştırmacısı ve yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, Atatürk’ün sanatla olan ilişkisini anlatacağı öykü ile izleyenleri harika bir yolculuğa çıkaracak.
Besteci ve şef Bujor Hoinic’in yönetiminde  yarın akşam Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserde, opera sanatçılarımızdan Tenor Aydın Uştuk da solist olarak yer alacak.
Bu özel gecede, Atatürk’ün ve Cumhuriyet’in ilk yıllarının pek bilinmeyen sanat öyküleri canlandırmalarla dile gelecek. Ayrıca, bu konserde klasik müzik tarihimizde de kısa bir yolculuk yapılacak.
Yarın konserde sıra dışı bir gece yaşayacağız.
Konser Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Bursa Filarmoni Derneği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Premium katkılarıyla, yarın 20:00’de Atatürk Kongre ve Kültür  Merkezi’nde  gerçekleşecek.
Bugünden Cumhuriyetimizin 92. yaşını kutluyorum.

DOSABSİAD, Bosna Hersek’teydi

DOSABSİAD heyeti Bosna Hersek’te incelemelerde bulundu. DOSABSİAD üyesi 11 firma yetkilisi,  Bosna Hersek Tekstil, Ayakkabı ve Dericiler Birliği(UTOK)  üyesi 16 firmayla birebir görüşme fırsatı yakaladı. 
UTOK Genel Sekreteri Amir Medic, BİGMEV yetkililerinin yer aldığı görüşmelerde geleceğe yönelik dostluklar da kuruldu. 

Barodan seçimde danışma merkezi

Bursa Baro Başkanı Ekrem Demiröz, 1 Kasım seçimleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Demiröz şunları söyledi:
“Son seçimlerde bir danışma merkezi ile hukuksal hizmet verdik. 1 Kasım seçiminde de eski başbakan yardımcılarından Ertuğrul Yalçınbayır, İl Seçim Kurulu başkanlıkları yapmış emekli hakim Mahmut Munyar ve eski Baro Başkanımız ve milletvekilimiz Av. Yahya Şimşek’in de içinde olduğu bir ekip danışma merkezimizde hizmet verecek.”


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.