Hava Durumu

BESOB işi sıkı tutuyor

Yazının Giriş Tarihi: 04.10.2015 00:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 00:17
BESOB ‘un yaklaşık 307 hektar üzerine inşa edilen sitesi 21 sektörde toplam 3 bin esnaf ve sanatkarı barındıracak. Bu site sorunlu bir biçimde işe başlamıştı. Daha sonraki süreçte bazı aksamalar yaşandı. Çalışmalar durdu. 
Şimdi ise sitenin çalışmaları devam ediyor. 
Buranın temeli 29 Mayıs 2011 tarihinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından atılmıştı.
BESOB bununla da yetinmedi. İşi biraz daha garantiye almak istedi. Altyapı  için ayrı bir temel atma töreni düzenledi ve bu temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu attı.
Evet, cuma günü BESOB Büyük Sanayi Sitesi’nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı törenle atıldı. Altyapı çalışmalarının 550 günde tamamlanması hedefleniyor.
Benim tanıdığım BESOB Başkanı Arif Tak, altyapı çalışmaları bittikten sonra üstyapı çalışmalarının da temelini attırır. Onu da o dönemdeki bir Bursalı bakan atar.
Görüldüğü gibi BESOB işi çok sıkı tutuyor(!)
Bol temelli bir sitemiz olacak.

UMSMİB Avustralya’daydı

Türk meyve sebze mamullerinin ihracatını artırmak için Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği, “İyi Tarım Uygulamalarının Geliştirilmesi Projesi” kapsamında Avustralya’nın en büyük gıda fuarı Fine Food Australia 2015 Fuarı’na katıldı. 
Sidney kentinde düzenlenen fuarda Türk gıda ürünlerini ve içeceklerini tanıttı.

MMO’dan Ankara’da miting

TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Ankara’da 10 Ekim’de yapılacak olan “Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi”ne yoğun bir biçimde hazırlanıyor.  
MMO’dan yapılan açıklamada, TMMOB’nin girişimi sonucunda DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’nin çağrısı ile Ankara’da, “Savaşa İnat Barış Hemen Şimdi! Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi” yapılacak.
MMO Başkanı İbrahim Mart, Başkent’teki mitingde Bursa’dan yoğun bir katılımla yer alacaklarını belirtti. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.