Hava Durumu

BGHSİM’de eğitim çalışmaları

Yazının Giriş Tarihi: 08.11.2015 08:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.11.2015 08:47
Doç.Dr. Süleyman Şahin, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü. Bu başarılı spor insanı Bursa’da bir ilki başlattı. 
Türkiye çapında sadece Bursa’da periyodik olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerek müdürlük bünyesinde antrenörlere, gerekse Bursa içindeki antrenörlere yönelik düzenli eğitim programları yapılmakta.
Bu çalışmaların bir yenisi dün Havuzlupark’ta Bursa Büyükşehir Belediyesi Tesisleri’nde yapıldı. Ülke çapında isim yapmış spor bilim insanları konuşmalar yaptı.
Dünkü bu dönemin ilk eğitiminin ilk konuşmacısı “Sporda seçme konular” başlığıyla BGHS İl Müdürü Doç.Dr. Süleyman Şahin oldu.
Ardından “Bir lider olarak antrenör” konusunu Prof.Dr.Füsun Öztürk Kuter, “Sporda başarı için insan yönetimi” konusunu Doç.Dr.Bilge Donuk, “Sporda performans analizi ve ergojenik yardımcılar” konusunu Doç.Dr.Ramiz Arabacı anlattı.
Şahin’in göreve başladığından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği bu eğitim çalışmaları ile ülkemizde diğer illere model oluşturuyor.

Her işi yaparım abi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, “Mesleki Teknik Eğitimde Standartların Yükseltilmesi” temalı çalıştay düzenledi.  
BTSO bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi tarafından düzenlenen çalıştay, BEBKA ve Uludağ Üniversitesi’nin de katkılarıyla gerçekleştirildi.
Artık “ne iş olsa yaparım” yok.

UÜ, BUSİAD ve nanoteknoloji

Ülkemizde kurulan ikinci SİAD olan BUSİAD’ın çalışmaları yoğun biçimde devam ediyor.
Bu kapsamda BUSİAD’ın Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle organize ettiği öğrencilere yönelik seminerlerin bir yenisi daha gerçekleşti.
UÜ Endüstri Mühendisliği’nde  Bosch Sanayi ve Ticaret AŞ Proses Geliştirme Mühendisi Muhammet Emin Erözek’in konuşmacı olduğu programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 
Toplantıda Erözek, nanoteknoloji konusunu anlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.