Hava Durumu

BOSB ve BOSİAD iftarı

Yazının Giriş Tarihi: 05.06.2017 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 07:21

Cuma günü Bursa Organize Sanayi Bölgesi ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin ortak iftarı vardı.
BOSB Başkanı Hüseyin Durmaz ve BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak konukları kapıda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı.
İftara katılanlar arasında AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da vardı.
İftar sonrası BOSB ile ilgili bir film gösterildi ve ayrıca BOSB'nin yıllık faaliyetleri film ile anlatıldı. BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak yaptığı konuşmada BOSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
BOSB Başkanı Hüseyin Durmaz ise yaptığı kısa konuşmada önce şehitlerimizi andı, ardından da iyilik meleklerinin orada bulunan herkesin, oradaki sanayi ve iş dünyasına tedarik hizmeti veren tüm kuruluşların yanında olmasını diledi.

Bursa'daki izleyici artışı

Orkestra, koro ve topluluklarda izleyici sayısı 2015-2016 sezonunda, bir önceki sezona göre yüzde 4,2 azalarak 463 bin 422 oldu.
Orkestra izleyici sayısı geçen sezona göre yüzde 2,8 artarak 155 bin 811'e ulaşırken, koro izleyici sayısı yüzde 18,2 azalarak 73 bin 437'ye, topluluk izleyici sayısı ise yüzde 3,3 azalarak 234 bin 174'e düştü.
Ayrıca, orkestra izleyici sayısı 2015-2016 sezonunda orkestra gösterisi yapılan 6 ilden Bursa'da yüzde 45,6 artarken, Antalya'da yüzde 17,4 azaldı.

Fatih Erkoç TSM Korosu

Fatih Erkoç Sanat Akademisi'nin bünyesinde oluşturulan TSM Korosu cuma günü İstanbul'da bir yarışmaya katıldı.
Üsküdar Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Amatör Korolar Yarışması'nın finaline 11 koro kalmıştı. Bunların arasına girmeyi başaran Fatih Erkoç TSM Korosu yarışmada üstün bir performans sergileyerek birinci oldu.
Fatih Erkoç'u emeği geçen herkesi ve koristleri kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.