Hava Durumu

Bozbey’li kitap tanıtımı

Yazının Giriş Tarihi: 26.08.2016 05:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 05:16
Mümin Ceyhan Bursa Kültür Kaynakları Araştırma Kütüphanesi’nin şubat ayında düzenlemiş olduğu “Bursa’da Sanayinin Yönü ve Etkileşimleri”   konulu forumun bildirileri kitap haline dönüştü.
Nilüfer Belediyesi’nin katkıları ile basılan iki kitap Bursa belleğine kazandırıldı.
“Bursa’da sanayinin yönü ve etkileşimleri” konulu forumun kitabı Nezaket Özdemir ve Prof.Dr.Veysel Bozkurt’un editörlüğünde; Bursa’da Ar Ge ve Üniversite Sanayi İşbirliği Araştırması kitabı da Prof.Dr.Serpil Aytaç ve Prof.Dr.Veysel Bozkurt tarafından kaleme alındı.



Kitapların tanıtımı çarşamba günü Bursa Akademik Odalar Birliği BAOB fuayesinde düzenlenen bir kokteyl ile gerçekleştirildi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Brusa milletvekilleri Erkan Aydın ve Orhan Sarıbal ve çok sayıda kültür dostu Bursalı kitap tanıtımına katılanlar arasındaydı.
Ben bu noktada  Mümin Ceyhan Bursa Kültür Kaynakları Araştırma Kütüphanesi’ni hayata geçiren ve bu tür gelenekselleşmeye başlayan etkinlikleri düzenleyen Mümin Ceyhan’ı kitapları basan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i kutluyorum.

BHİD’den ziyaret 

Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı  Bedirhan Bozali veYönetim Kurulu üyeleri, kurumsal ilk ziyaretini Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ne yaptı.
BALKANTÜRKSİAD’ın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, BALKANTÜRKSİAD ile BHİD arasında yapılabilmesi muhtemel işbirliği konuları görüşüldü.

BUMİAD ve enerji verimliliği



Bursa Mühendis ve Mimar İş Adamları Derneği (BUMİAD), Enerji Verimliliği ve Üretim Optimizasyonu konusunda çalışmalar yapan Supply Chain Wizard’ın Almanya’daki Avrupa Sorumlusu Dr. Aytaç Ataç’ı ağırladı.
BUMİAD Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Ataç, enerji verimliliği ve üretim optimizasyonu konulu bir sunum yaptı.
Açılışta da YKB  Orhan Efe, Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi darbe kâbusu gördüğünü, ancak Türk halkının destan yazdığını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.