Hava Durumu

BUMİAD’da Cumhuriyet coşkusu

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2016 06:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 06:39
Bursa Mimar Mühendis İş Adamları Derneği, BUMİAD üyeleri Cumhuriyetimizin 93. yılını harika bir dizi etkinlikle kutladı.
BUMİAD Sosyal Tesisleri Özaslan Salonu’nda BUMİAD Başkanı Orhan Efe’nin yaptığı konuşma ile başladı. Efe, konuşmasında BUMİAD’ın çalışmalarını anlattı. Bu arada Kosova ile ilişkiler, Priştine Üniversitesi ile ilişkiler ve okul projeleri hakkında bilgi verdi.
Etkinlik dizisi 10 yaşındaki İpek Birgün’ün mini resitali, piyanist Mert Bozdemir’in resitali ile devam etti.
Böylece BUMİAD’ın piyanosu ilk kez kullanılmış oldu. Daha sonra Şef Ayhan Helvacı yönetiminde Alba Orkestrası’nı izledik.  Alba konseri ardından Melih Korur ve Dr.Tufan Semiz’den bir vals gösterisi izledik. 
10. Yıl Marşı’nın ardından belge dağıtım töreni yaşandı. Sonra da Kıyı Alaturka’ya geçildi. Akşam yemeğinde Udi Adnan İnce’den Atatürk’ün sevdiği şarkıları dinledik. Sonra da konser devam etti.

Mysia Fotoğraf Müzesi

Nilüfer Belediyesi Mysia Fotoğraf Müzesi, Bursa’da ilk, Türkiye’de ise üçüncü fotoğraf  müzesi olarak tarihe ışık tutacak.
Nilüfer Belediyesi, Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) ve Danışman Bahadır Öztuna’nın da katkılarıyla Nilüfer Belediyesi Mysia Fotoğraf Müzesi’nin kapıları yakın zamanda ziyaretçilere açılacak. 

BUSİAD ve UÜ işbirliği

BUSİAD ile UÜ işbirliğiyle organize edilen “Proje Yönetimi” konulu seminer, UÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde TOFAŞ Ar-Ge ve Akademi Danışmanı Dr. İsmail Durgun’un konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleşti.
Tekstil ve Makine Mühendisliği Bölümü mühendis adaylarına “Proje Yönetimi” isimli bir sunum yapan Dr. İsmail Durgun, sunumuna “Proje” kavramının kelime anlamına değinerek başladı.  Dr. Durgun kavramı; benzersiz bir ürün, hizmet ya da sonuç yaratmak için yürütülen geçici süreli girişim olarak tanımladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.