Hava Durumu

BUMİAD'da Şaban Bozdemir dönemi

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2019 07:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 07:10

Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği, BUMİAD'da, 6. Olağan Genel Kurul yapıldı. Bu genel kurulda başkan M. Orhan Efe, görevini Şaban Bozdemir'e devretti.
BUMİAD genel kurulunun divan başkanlığını derneğin kurucu üyelerinden Celal Beysel yaptı. Protokol konuşmaları bölümünde, MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili ve CHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Turgay Erdem duygu ve düşüncelerini paylaşırken, İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da ekonomik değerlendirmeler yaptı.
BUMİAD'ın genel kuruluna katılanlar arasında AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, İyi Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, 24. dönem Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Yıldız, AK Parti Nilüfer Belediye başkan adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili ve CHP Nilüfer Belediye başkan adayı Turgay Erdem, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin ve BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan da vardı.

BOZDEMİR NE DEDİ?

Yapılan genel kurulda BUMİAD'ın yeni başkanı Şaban Bozdemir seçildi. Bozdemir seçim sonrası yaptığı konuşmada şunu söyledi:
"Başarılı bir başkanın ardından başkanlık görevinin bize gelmiş olması münasebetiyle heyecanlıyım. Ama iyi bir çıraklık yaptığımı düşünüyorum. Önce İlker Özaslan Başkanımla yola çıktım, sonra Orhan Efe Başkanımla olmak üzere hep yönetim kurullarında Genel Sekreter olarak görev yaptım. Başkanlık görevini bana tevdi ettiğiniz için tüm BUMİAD üyelerine teşekkür ediyorum"
Genel kurulda BUMİAD'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
" Şaban Bozdemir, Hayri Aydemir, Süleyman Kara, Emir Birgün, Gökçe Möröy, Özcan Gök, Mustafa Gümüş, Seyfi Ertan, Filiz Güzel Şen, Abdullah Büyükışıklar, Suzan Çağıl Cesur Türkmen."
Şaban Bozdemir ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.

BTSO'DAN 2 YENİ PROJE

BTSO, Bursa iş dünyasına iki yeni proje daha kazandırmak için kolları sıvadı.
Bu kapsamda BTSO lojistik maliyetlerinin azaltılması hedefiyle kurguladıkları BTSO Lojistik AŞ'nin çalışmaları kapsamında Yenişehir Havalimanı mart ayından itibaren hava kargo taşımacılığı hizmeti vermeye başlayacak.
Ayrıca firmalara Endüstri 4.0'a geçişte rehberlik edecek olan Model Fabrika projesi de önümüzdeki ay içinde hizmete açılacak.
BTSO Başkanı İbrahim Burkay, toplantıda yaptığı konuşmada şöyle dedi:
"Meclis, komite ve sektörel konseyler tarafından iletilen tüm talep, öneri ve beklentiler Bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı düzeyine taşıyoruz. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından KDV iadelerinde ödeme sürecinin hızlandırılmasını sağlayacak uygulamanın hayata geçirilmesinde de BTSO Ekonomik İlişkiler ve Finans Konseyi ile meslek komitelerinin katkısı bulunuyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.