Hava Durumu

Bursa Erkek Lisesi’nde buluşma

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2016 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2016 07:29
Cumartesi sabahı kahvaltımızı okulumuz Bursa Erkek Lisesi’nde yaptık. O kahvaltıda Bursa Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Selami Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı  Recep Altepe, Başbakan eski Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, İçişleri eski Bakanı  Mehmet Gazioğlu, Bursa eski Milletvekili Yahya Şimşek de vardı.
Bizlere ev sahipliğini Bursa Erkek Lisesi Müdürü İrfan Poyraz ve Bursa Erkek Liseliler Derneği Başkanı Cevdet Ulu yaptı.



Kahvaltının amacı yeni yapılan dersliklere sponsor olan işadamlarımıza ve spor salonunu yaptıran Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve okulun restorasyonunu yaptıran Bursa Valiliği’ne teşekkür etmekti.
Bursa Erkek Liseliler Derneği Başkanı Cevdet Ulu yaptığı konuşmada yüzyıllık çınar Bursa Erkek Lisesi’ne katkı koyan Valimiz Münir Karaloğlu ve Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye  çok teşekkür etti.  Mevcut lojmanla ilgili sorunları dile getirdi.
Altepe de yaptığı konuşmada üstlerine düşeni yapacaklarını dile getirerek “Lojman için her şeyi yapmaya hazırız. Gerekirse yıkıp, yenisini yaparız” dedi.

Karaloğlu ve Altepe’ye teşekkür


Kentimizdeki yüzyıllık çınarlardan birisi olan ve ülkemize çeşitli alanlarda değerli insanlar yetiştirmiş Bursa Erkek Lisesi’ne katkılarından ötürü iki teşekkürüm var.
Bu noktada tarihi binanın restorasyonu için Valimiz Münir Karaloğlu’na, spor salonu ve yeni yapacağı lojman için de Başkanımız Recep Altepe’ye Bursa adına teşekkür ediyorum.

Kahvaltıda kimler vardı?


Güzel bir ortamda geçen kahvaltıda Cevdet Ulu, yeni dershanelerin yapımına katkı koyan işadamlarına katkılarından ötürü teşekkür etti ve plaket verdi.



O gün kahvaltıya katılan işadamları ve sanayiciler arasında DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, İlhan Sarı, İlker Oral, Coşkun İrfan, Hasan Candan, Salih Mehmet Yılmaz, Cevdet Yüce ve Hasan Tuğcu da vardı.
Kahvaltıda ayrıca en eski mezunumuz Bursa Barosu eski Başkanı Avukat Turgut Bulut da vardı.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.