Hava Durumu

Bursa Mükemmellik Ödülü

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2016 05:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 05:10
Bursa Mükemmellik Ödül  süreci başlatıldı. BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi’nin 1998 yılından beri düzenlediği Bursa Mükemmellik Ödülü’ndeki süreç kamuoyuyla paylaşıldı.
BUSİAD Evi’ndeki toplantıya BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Tezel, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve ödül sürecinde daha önce yer alan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşan Tarık Tezel, geleceğe emin adımlarla koşan, insanlığın ortak paydasında buluşmuş ve siyaset, ekonomi, eğitim, bilim, sanat, spor gibi alanlarda istikrarını sağlamış bir Türkiye profiline ihtiyaç olduğunu ifade ederek, bunun da ancak toplumun genelini kucaklayan çağdaş kalite anlayışı ve tabana yayılmış bir mükemmellik kültürü ile mümkün olabileceğini belirtti. 
Erdal Elbay da “Bursa Mükemmellik Ödülü katılan kuruluşların EFQM Mükemmellik Modeli’ni esas alarak birbiriyle değil, kendisiyle yarıştığı bir süreç. EFQM Mükemmellik Modeli’ni benimseyen kuruluşlar liderden, çalışanlara, müşteri memnuniyetine kadar süreçlerinde iyileştirme yapmakta ve bu da kurum iş sonuçlarına olumlu yansımaktadır.” dedi. 
Ödüle son başvuru 3 Ekim.

Deneyim paylaşımı

Dünkü BUSİADEVİ’ndeki toplantının ardından bir konferans düzenlendi. 
Konferansta 2015 Bursa Mükemmellik Büyük Ödülü sahibi BÜROSİT adına Genel Müdür Turgay Çalışkan, 2015 Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü sahibi DOĞU PRES adına Finans Direktörü Tekin Ekinci ve EFQM Avrupa Kalite Ödülü sahibi Nilüfer Belediyesi adına Başkan Mustafa Bozbey deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Çekirge Rotary ve ÇEK

Çekirge Rotary Kulübü, geleneksel hale getirdikleri brunch organizasyonunun geliriyle Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve Ortaokulu’na güneş enerji sistemi kuracak. 
Proje yaşama geçirildiğinde okulun aydınlatma, soğutma ve ısıtma için gerekli olan elektrik ihtiyacı güneş enerjisinden karşılanacak.
Çekirge Rotary Kulübü’nün 9. brunch etkinliği, geçtiğimiz hafta sonu Cha-Cha Restoran’da gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı İsmail Rodoplu ve Bursa’daki Rotary kulüplerinin üyeleri, eşleri ve çocuklar ile keyifli bir pazar geçirirken, eğitim kurumuna destek olmanın sevincini yaşadılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.