Hava Durumu

Bursa tek ses oldu

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2020 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2020 08:18

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ev sahipliğinde Bursa'da faaliyet gösteren 90'a yakın iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu, BTSO'da bir araya geldi.
İş dünyası Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib'de yürüttüğü 'Bahar Kalkanı Harekatı'na tam destek verdi. Hazırlanan ortak bildiriyi BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay okudu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay özetle şunları söyledi:
"Vatanın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyorum.
Türkiye'nin barış ve huzur odaklı çabaları, ne yazık ki, pek çok ülkede karşılık görmedi. Karşımızda, insanlıktan nasibini almamış, tüm ahlaki, insani ve dini değerleri hiçe sayan, kendi yurttaşlarını bile topraklarından eden, canlarına kasteden zihniyete sahip bir rejim bulunuyor. Suriye'yi her geçen gün daha da ağır bir yıkıma sürüklüyor. Unutulmamalıdır ki ülkemizin milli güvenliği de sınırlarının ötesinde başlar.
Türkiye, bölgenin huzura, istikrara ve barışa kavuşması için iradesini ortaya koymaktadır. Kahraman Mehmetçiğimiz sadece ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafyanın değil, tüm dünyada güvenliğin temin edilmesi için canla başla mücadele içindedir.
Uluslararası alanda da kritik öneme haiz olan bu operasyonu siyaset üstü olarak kabul etmeli ve tüm dinamiklerimizle kahraman ordumuzun arkasında tek ses tek yürek olmalıyız."

TEK SES OLMAK

İş dünyamızın devletimizin karşı karşıya kaldığı bir durumda bir araya gelerek tek ses olması çok güzel. Ama bunun olması için illa ki şehitlerimizin olması mı gerekiyor?
Neden ülkenin kalkınması, refah düzeyimizin artması noktasında tek ses olamıyoruz?

MUHASEBE HAFTASI

İçinde bulunduğumuz hafta '1-7 Mart Muhasebe Haftası'. Bu kapsamda Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nca Heykel'deki Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni ve basın açıklaması düzenlendi.
Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Yılmaz, Suriye İdlib'de şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlere de acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında özetle şöyle dedi:
"TÜRMOB çatısı altında örgütlenen, ülke genelindeki 77 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir Odası'na kayıtlı; 111 bin SMMM ile 4 bin 800 YMM ve 18 bin stajyerden oluşan muhasebe camiası olarak; Muhasebe Haftası'nı kutluyoruz.
Bursa SMMM Odası; bugün 5 bin 088 üyesi ve yaklaşık bin 100 civarı stajyeri ile ekonomiye ve işletmelerin geleceğine katkı sunmaya devam etmektedir. Üyelerimizin 2 bin 417'i serbest çalışmakta, geriye kalan 2 bin 671'i ise çeşitli şirketlerde bağımlı çalışarak mesleki faaliyetlerini sürdürmektedirler.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışmaktadır. "
Muhasebe Haftası kutlu olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.