Hava Durumu

Bursa Trafik Vakfı çalışıyor

Yazının Giriş Tarihi: 30.06.2015 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 07:43
Bursa Trafik Vakfı çalışmalarını sürdürüyor. Vakıf geçtiğimiz yıllarda çocuklarımıza trafik kurallarını eğlendirerek öğrenmeleri açısından görselleştirdiği okullara TV kampanyasını güncelliyor.
Bu kapsamda  eğitim USB’leri mevcut mülk-i erkan, Bursaspor Başkanı, Bursaspor teknik direktörü ve Bursasporlu futbolcuların yapacağı spot konuşmalarla yeniden düzenlenecek ve okullara dağıtımı gerçekleştirilecektir.
Bursa Trafik Vakfı dün akşam bir iftar düzenledi. Bu iftarda konuşan Bursa Trafik Vakfı’nın başkanı Galip Sakder şu bilgileri verdi:
“Vakıf Keles’te hazırlanan Trafik Eğitim Pisti’ndeki eksiklikleri tamamlayarak pisti kullanıma hazır hale getirip, teslim edecek. Zorlu hava şartlarında Trafik Motorize birliklerine destek olabilmek adına 35 adet kıyafet hazırlanıp, teslim edildi. Kampanya dahilinde katkıda bulunan işadamları ve Bursa Trafik Vakfı işbirliği temin etmiş olduğumuz ilk planda 10 adet akülü araba iftarımızda davetli olarak bulunan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim edildi. Desteklerini esirgemeyen işadamlarımıza teşekkür etmek maksadı ile  temin ettiğimiz hatıra hediyelerini yine aynı iftarda verdik.”
Bursa Trafik Vakfı’na katkı koyan isimler şunlardı:
“Bursa OSB Başkanı Hüseyin Durmaz, Durmazlar Makine  Hüseyin Durmaz, Beyçelik Baran Çelik, İMC Elektrik İbrahim Öztürk, Altınpark Lunaparkçılık Erdinç Sakder, Almira Otel Tacettin Yazıcı, Şenka Makine Yılmaz Ergüden, Korupark AVM Cenk İtem, PMS Alüminyum Sanayi Süleyman Önsever, Güzel Ufuk İhsan Kaldan, Nuri Körüstan, Erkan Körüstan, Starpark Lunaparkçılık Galip Sakder.”

BOSB’nin Belaruslu konukları

Belarus Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Evgeny Lipen ve Belarus Devlet Televizyonu Yayın Ekibi, Bursa OSB’nin konuğu oldu. BOSB Hizmet Binası’ndaki ağırlamada, Belarus heyetine Belarus’un Bursa Fahri Konsolosu Aybar Uluca da eşlik etti. 
Bursa OSB Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bayrak ev sahibi sıfatıyla konukları ağırlarken şunmları söyledi:
“Buraya geldiğiniz için son derece mutluyuz. Bursa, yaklaşık 3 milyon nüfusa sahip bir şehir. Osmanlı İmparatorluğu’nun başkenti. OSB’mizde Türkiye’nin ilk OSB’si. 53 yıllık bir maziye sahibiz. Şehrimizde 20’nin üzerinde sanayi bölgesi bulunuyor. 2 tane uluslararası otomobil fabrikası var. Burası aynı zamanda bir tekstil kenti. Makine ve gıda sektörü de bunun içinde. Türkiye’nin ilk OSB’si olarak Türkiye’de hep örnek olduk, şimdi de yurtdışındaki OSB’lere örnek oluyoruz.” 
Belaruslu heyet ise Türkiye’nin ilk OSB’sini örnek alacaklarına söz verdi. Belarus Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Evgeny Lipen de Bursalı firmalarla Belaruslu işadamları ve sanayiciler arasındaki her türlü işbirliğini desteklemeye hazır olacaklarını ifade etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.