Hava Durumu

Bursalı Frutti Extra, EuroLeague'de

Yazının Giriş Tarihi: 13.11.2019 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 08:16

Uludağ İçecek, uzun yıllardır futbol, atletizm, okçuluk ve basketbol alanlarında sporcularımıza katkı koyuyor. Tamamı yerli sermaye olan geçmişi asıra dayanan bu Bursa markası yaklaşık elli yıldır ulusal ve uluslararası platformda markasını ve Bursa adını duyuruyor.
Şimdi bu markamız bir adım daha atarak spor alanındaki desteğini uluslararası boyuta taşıdı. Uludağ İçecek Türk AŞ, sınırları aşıp, yeni bir sponsorluğa imza atarak "Frutti Extra" markasıyla Avrupa'nın en üst düzeydeki basketbol organizasyonu EuroLeague Baketbol Ligi'nin Almanya'da da bölgesel resmi sponsoru oldu.
Yerli içecek firmaları arasında geçen yılın ihracat şampiyonu olan Uludağ İçecek, en büyük pazarı olan ve 1975 yılında ilk ihracatını gerçekleştirdiği Almanya'daki sponsorluğuyla markasının da gücüne güç katacak.
Uludağ İçecek Türk A.Ş. Avrupa'da da bu yıl EuroLeague Basketbol Ligi Almanya Bölgesel Resmi Sponsoru ve 22-24 Mayıs'ta Köln'de gerçekleşecek "Final Four" organizasyonunun sponsoru oldu.
Bu kapsamda Frutti Extra; Avrupa'nın en çok izlenen ve kazananın "Avrupa Şampiyonu" olarak adlandırıldığı "Turkish Airlines EuroLeague" ve Avrupa'nın önemli basketbol yarışmalarından olan "7Days EuroCup" organizasyonlarının da sponsoru oldu.
Bu yıl EuroLeague'de Alba Berlin ve Bayern Munich olmak üzere 2 Alman takımı, "7Days EuroCup"ta da Ratiopharm Ulm ve EWE Baskets Oldenburg olmak üzere 2 Alman takımı mücadele edecek.

NELER DEDİLER?

Konuyla ilgili olarak EuroLeague Basketbol İş Geliştirme Direktörü Roser Queralto şunları söyledi: "Frutti Extra, Euroleague Basketbol için önemli bir ortaktır. Almanya dahil birçok pazarda popüler, lezzetli bir ürüne sahip olan ve büyüyen bir markadır. Birlikte çalışarak Almanya'daki taraftarlarla Frutti Extra'yı tanıtacağımızdan ve Frutti Extra'nın Avrupa'nın en iyi basketbolunu genç izleyicilere daha fazla tanıtacağından eminiz."
Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ise şöyle konuştu:
"Euroleague Basketbol Ligi ile başlayan yeni sponsorluk anlaşmamız için çok heyecanlıyız. Frutti Extra markamız ile özellikle gençleri daha sağlıklı bir yaşam için harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. Basketbol hem Türkiye'de hem de dünyada yükselen bir yıldız. Bu doğrultuda bizim yükselen markamız Frutti Extra ile çok iyi örtüştüğünü düşünüyor ve bu alana yatırım yapıyoruz. Uludağ İçecek olarak yıllardır ihracat şampiyonuyuz ve Almanya bizim en önemli pazarımız. Euroleague Basketbol işbirliği ile Frutti Extra'yı global bir markaya dönüştürme yolculuğuna başlıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.