Hava Durumu

Bursaspor’da son çare: Erdoğan

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2015 07:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.12.2015 07:22
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Bursa’da. Kendisi için yoğun bir program hazırlandı.
Erdoğan önce Uludağ Üniversitesi’nde olacak. Burada kendine Uludağ Üniversitesi Senatosu’nca verilen Fahri Doktora törenine katılacak.
Daha sonra ismi  Büyükşehir Belediyesi Stadyumu olarak değiştirilen Timsah Arena’nın açılışına ve orada yapılacak etkinliklere katılacak.
Erdoğan, açılış sonrası Bursaspor ve milli takım şöhretleri arasında oynanacak gösteri maçında sahaya çıkacak ve Bursaspor formasıyla 15 dakika top oynayacak.
Cumhurbaşkanının Bursaspor forması ile sahaya çıkması gurur verici. Ama bunun ötesinde bir konu daha var. Bursaspor’un durumu ortada. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin destekleriyle seçildiği söylenen Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın yönetiminde takımımız zor günler yaşıyor.
Dileğimiz kurduğu partiyi, kurduğu günden beri iktidara taşıyan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursaspor’a elinin değmesinin uğurlu gelmesi.
Bursaspor’da son çare, Erdoğan.

Erdoğan’ı bekleyen tehlike


Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursaspor forması ile sahada olacak. Onu bence büyük bir tehlike(!) bekliyor. Çünkü son anda bir değişiklik olmazsa maçı Adem Vural, Nedim Durgutlu ve  Nurdan Torun hakem üçlüsü yönetecek.
Anımsayacağınız gibi Adem Vural, AK Parti’den son yerel seçimlerde Nilüfer Belediye Başkan Aday adayı olmuş aday gösterilmemişti.
İşin esprisi Adem Hocam bunu anımsayıp, Erdoğan’a kırmızı kart gösterir mi?


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.