Hava Durumu

Çepni’ye MÜSİAD desteği

Yazının Giriş Tarihi: 07.11.2015 07:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.11.2015 07:20
Hasan Çepni, Bursa iş dünyasının ve sivil toplum örgütlerindeki çalışmaları ile Bursa’nın tanınmış isimlerinden. Bir dönemler MÜSİAD Başkanlığı yapan Hasan Çepni, aynı zamanda Bursa, Bilecik, Eskişehir Kalkınma Ajansı’nın da başkanlığını yürüttü.
Semih Pala’nın ani vefatının ardından  bildiğiniz gibi Hasan Çepni,  önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanı oldu, sonra da Bursa Kent Konseyi Başkanı seçildi.
Hasan Çepni’ye yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri yoğun biçimde devam ediyor. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve yönetim kurulu da  eski başkanları Çepni’yi ziyaret etti.
Bursa Kent Konseyi  olarak şehirde fikri ve projesi olan kurumların desteklerini beklediklerini ifade eden Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, “Bursa Kent Konseyi olarak işbirliği ve fikir birliğine her zaman açığız” dedi.
Evet, Bursa Kent Konseyi gibi dinamik bir organizasyonun başında şimdi Hasan Çepni var. Onun bu büyük organizasyona katma değer ka-tacağına inanıyorum.

Sofya-Bursa eğitim ilişkileri

Sofya Teknik Üniversitesi’nin kuruluşunun 70. yılı kutlamaları geçtiğimiz günlerde yapıldı.
Bu kutlamalarda Sofya Teknik Üniversitesi Türkiye Temsilcisi ve     BALKANTÜRKSİAD Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Şentürk ile birlikte Uludağ Üniversitesi akademisyenleri de yer aldı.
Toplantıda Bursa ile Sofya eğitim ilişkileri konuşuldu.

Bursalı dağcıların başarısı

Bursa Sınır Tanımayan Dağcılar Spor Kulübü, Atlas Sıradağları Jebel Toubkal zirve tırmanışını  başarıyla gerçekleşti.   Kulüp Başkanı Fahir Denizman liderliğindeki ekibe, yaşamını Fas’ın başkenti Rabat’ta sürdüren dağcı Baki Akkuş rehberlik etti. 
Fas-Türkiye arasında dostluk köprüsü amaçlayan Bursalı dağcı grubu, Jebel Toubkal’a tırmanan ilk Türk dağcıları olarak zirvede “İki Kıta, Tek Yürek” yazılı afişi açıp, fotoğraf çektirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.