Hava Durumu

CHP Çalışma ve Değerlendime Toplantısı

Yazının Giriş Tarihi: 04.11.2014 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.11.2014 07:31
CHP’nin 3 gündür Antalya Belek Sirene Otel’de devam eden 5. Çalışma ve DeğerlendirmeToplantısı sona erdi. 
İlk gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, grup faaliyetlerini ve Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke de  ekonomik konuları değerlendirdi.
İkinci gün Prof.Dr.Sencer Ayata, seçmen davranışları konusunda yaptığı çalışmaları paylaştı.  Milletvekillerinin görüşlerini aktardığı bölümün ardından Murat Özçelik dış politika konusundaki gelişmeleri aktardı ve finalde  Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi kapanış konuşması yaptı.
Dün CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ile toplantıyı konuştuk. Şunları söyledi:
“Çok güzel ve çok verimli bir toplantı geçti. CHP olarak iktidar olmaya ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmaya hazırız. CHP Türkiye’nin her sorunu ile ilgili projesini masaya yatırdı. İktidara CHP hazırdır.”

Türk-İngiliz Dostluk Konseri

1994 yılında Bursa’da Prof.Dr.Murat Çizakça tarafından kurulan Dünya Müziği Derneği (DMD)  Çok Sesli Korosu ile 1996’da İngiltere’de şef David Hooke tarafından kurulan Adoramus Orkestrası, Cumhuriyet’in 91. yıl etkinlikleri kapsamında “Türk-İngiliz Dostluk Konseri”nde bir araya geldi. 
Adoramus orkestrasının İngiltere’de bulunduğu kent olan Enfield’in Türk Belediye Başkanı Ali Bakır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Emiroğlu, DMD Başkanı Serdar Alnıaçık konseri izleyenler arasındaydı. 
Konserde ayrı ayrı ve birlikte eserler sunuldu. Ayrıca konserdeki Albinoni’nin Adagio’su da Karaman’da kaybettiğimiz madencilere adandı.
Konserin doğuş öyküsü ise ilginç. Bundan iki yıl önce Bursa’daki Protestan kilisesine bir konser vermek için Bursa’ya gelen Adoramus orkestrasının şefi David Hooke ile DMD Çok Sesli Korosu’nun şefi Doç.Dr.Sezen Özeke o yılki Cumhuriyet Bayramı konserinde yan yana düşerler. Sohbet edip, tanışırlar. O sohbette bu konserin temeli atılır. Büyükşehir de destekleyince konser hayata geçer.
Bu güzel konserde emeği geçen herkese teşekkür. Dr.Parkan Sanlıkol’a da özel teşekkür.

Berberoğlu, gazetecilerle buluşuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi, İletişim ve Medya ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Enis Berberoğlu, bu sabah Bursa basını ile buluşuyor.
Enis Berberoğlu, Bursalı gazetecilerle özellikle Bursa ve son dönemde Türkiye’de gelişen olaylar üzerine sohbet edecek.
Toplantı Crowne Plaza’da sabah 09:30’daki kahvaltıda gerçekleşecek. 
İstanbul doğumlu olan Enis Berberoğlu, Avusturya Lisesi ve Boğaziçi Üniveristesi’ni bitirdi. Ekonometri, yüksek lisansı yaptı. 
Gazeteciliğe 1981 yılında Dünya gazetesinde başladı.  ekonomi müdürü,  ve  gazetelerinde yazar olarak çalıştı. 5 yıl Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Şimdi Sözcü’de yazıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.