Hava Durumu

CHP ve Salı Söyleşileri

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2016 04:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 04:31
CHP Bursa İl Örgütü, “Salı Söyleşileri” adını verdiği bir etkinlik başlattı. Bu etkinlikteki temel amaç gerek gündemdeki konularla ilgili, gerekse temel konularla ilgili partilerinin eğitiminin yanı sıra, çeşitli konularda ortak akıl üretebilmek.
CHP’nin ilk Salı Söyleşileri toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Bu toplantının konuşmacısı TMMOB eski Genel Başkanı ve geçmiş dönem Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’tı. 



Bülent Tanık CHP Parti Merkezi’nde  “Demokrasi sonrası nereye?” başlıklı bir konuşma yaptı. Çok sayıda partilinin izlediği konuşma adeta demokrasi tarihinden bir geçitti.
Salon doluydu. 
Temel amaç hem gündemdeki konuları tartışmak, hem de bazı konularda partililerimizin bilgilerini güncellemek. Demokrasi tarihini anlattı.
CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini ve geleneksel hale getirmeyi düşündükleri Salı Söyleşileri’ni her ayın 2. ve 4. salısı yapacaklarını ifade etti. CHP’deki ikinci toplantı 26 Temmuz’da gerçekleşecek.

Yılmaz ve Özdilek listede

Maliye Bakanlığı tarafından Gelir Vergisi rekortmenleri açıklandı. Türkiye’deki ilk 100 içinde 3 Bursalı isim bulunuyor.
Sanayici olarak SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz 47. sırada, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek de 96 sırada. 
Şükrü Karagül de kira gelirleri ile 98. sırada .
Üretim ve istihdama katkılarından ötürü Yılmaz ve Özdilek’i kutluyorum.

SÖRE Eğitimleri



CHP Bursa İl Örgütü bir süre SÖRE Eğitimleri adını verdiği bir program başlattı. Burada yapılan eğitimlerde hedef sandık başlarında görev yapacaklarının eğitilmesinin yanı sıra o görevlilerin görevli oldukları mahallede seçmenle bire bir diyalog kurmalarını sağlamak.
SÖRE tam açılımı ile sandık çevresi örgütlenmesi eğitimi. İlk aşamada 12 bin kişi eğitiliyor. İl Başkanı Şadi Özdemir, bu çalışmaların çok verimli geçtiğini belirtti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.