Hava Durumu

CLK Uludağ Elektrik

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2016 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 07:23
Güney Marmara Bölgesi’nde 2,5 milyona yakın müşterisiyle elektrik dağıtım işini yürüten, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.,(UEDAŞ) ilgili mevzuatlar  kapsamında “dağıtım faaliyetleri” ile “perakende satış faaliyetlerini” 2013’te ayrıştırmıştı.
Bu noktada UEDAŞ  dağıtım faaliyetlerini yürütürken,  perakende satış işini CLK Uludağ Elektrik yürütüyordu.
Dün CLK Uludağ Elektrik’in yeni genel müdürlük ve müşteri ilişkileri merkezinin açılışı yapıldı. 
Kurum sahiplerinden Nihat Özdemir ve CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’ın ev sahipliğindeki törene Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar katıldı.
Aytac açılış konuşmasında şunları söyledi:
“Yeni açılan genel müdürlük ve Müşteri İşlem merkezimizle  müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunma, her türlü talep, sorun ve önerilere uzman kadro ve sağlam altyapımız ile cevap verme noktasında büyük bir adım attık.”
Hayırlı olsun.

I’m Design tam gaz


Dünyaca ünlü tasarımcıların yanı sıra 10 farklı üniversiteden 32 öğrenci katılımıyla ikincisi bu yıl yapılan I’m Design organizasyonunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
4 gün boyunca İnegöl’de konaklayacak olan katılımcılar, ünlü tasarımcıların yönetiminde, projenin ana sponsoru olan Starwood firmasında çalışmalarını sürdürüyorlar.

‘Bilim, Ekonomi, Gelecek ve Siz’


BOSİAD tam açılımı ile  Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin etkinliği dün akşam Podyum Davet ve Toplantı Merkezi’nde gerçekleşti.
BOSB Başkanı Hüseyin Durmaz ve BOSİAD Başkanı İlker Oral’ın konuşmalarının ardından misafir konuşmacı Prof.Dr.Özgür Demirtaş sahne aldı.
Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof.Dr. Özgür Demirtaş, BOSİAD üyelerine “Bilim, Ekonomi,Gelecek ve Siz” başlıklı güzel bir konuşma yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.