Hava Durumu

DOSAB 25 yaşında

Yazının Giriş Tarihi: 15.12.2015 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.12.2015 07:31
Ülkemizde özel girişimin kurmuş olduğu ilk Organize Sanayi Bölgeleri’nden biri olan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi kısa adıyla DOSAB,  25. yaşını kutluyor.
Yarın akşam Hilton Otel’de 25. yaşını kutlayacak olan DOSAB’ın kuruluş öyküsü 29 Ocak 1987 yılında Demirtaş Sanayiciler Derneği (bugünkü adıyla DOSABSİAD) kuruluşu ile başlıyor.
Ardından 1990 yılında Organize Sanayi Bölgesi olan DOSAB, geçen yıllar içinde ülkemizdeki birçok organize sanayi bölgesinin kuruluşunda da model oluşturdu.
1990 yılında Mustafa Karaer ile başlayan DOSAB Başkanlığı, Adnan Şentürk, Ali Yedikardeş, Mehmet İyigüllü, Adil Gökçadır, Raşit Barışıcı, Hüseyin Karabacak, Mustafa Taşdelen, Ertuğrul Kaplan, Ferudun Kahraman ile devam etti.
DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, 25. yıl etkinliklerine büyük bir heyecan ile hazırlandıklarını belirterek “ 25. Yılımızı kutlama onurunu yaşıyoruz. Bugüne kadar DOSAB’a katkı koyan herkese teşekkür ediyor, aramızdan ayrılanları rahmetlme anıyoruz”  dedi.
DOSAB’a iyi yıllar.

***

Türk Konseyi UÜ’deydi

Türkçe Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi, Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle buluşarak hedefler ve dönem programlarıyla ilgili bilgi verdi.
Türk Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ömer Kocaman, Proje Direktörü Zamin Aliyev ve Proje Direktörü Ali Çiviler, Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde Konsey’i tanıttı.

***

Karakaş’tan DOSABSİAD’a ziyaret

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.

DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral ile Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı işbirliği olanakları masaya yatırıldı.  
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Moral ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.