Hava Durumu

DOSAB, BTSO Meclisi’ni ağırladı

Yazının Giriş Tarihi: 29.10.2015 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.10.2015 08:02
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi,  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın  ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı’na DOSABSİAD Konferans Salonu’nda ev sahipliği yaptı.
Bu toplantı yaklaşık 3 aylık bir aradan sonra BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın katıldığı ilk meclis toplantısı oldu.
BTSO Başkanı Remzi Topuk’un yönettiği toplantıda BTSO Başkan Yardımcısı ve DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından İbrahim Burkay, hastalık döneminde kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 
DOSAB’ın bu yıl 25. yılını kutlayacağını anımsatan Burkay, bu bölgenin 40 binden fazla çalışanıyla, 4 milyar dolara ulaşan ihracatı ile Türkiye’deki ilk 10 OSB içinde yer aldığını söyledi.
Toplantıda Küresel Fuar Acentesi kapsamındaki gerçekleşen fuarlarla ilgili bilgi verildi. İbrahim Burkay 1 Kasım seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, tek başına iktidarın gerçekleşmediği durumda, Türkiye için en hayırlısının uzun süreli ve reformist bir koalisyon olacağına dikkat çekti.

DOSAB ve BTSO

İbrahim Burkay, DOSAB’da hayata geçirdikleri Enerji Verimliliği Merkezi ile tüm Güney Marmara Havzası’na hizmet vereceğini kaydetti. 
Ayrıca Burkay, Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Kuruluşu’nun yanı sıra kısa süre içerisinde temelini atacakları Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nin de DOSAB’da hizmet vereceğini müjdeledi.

BTSO Enerji Verimliliği Merkezi

BTSO Meclis Toplantısı’nın ardından BTSO Enerji Verimliliği Merkezi’nin açılış töreni BUTGEM’de yapıldı.
Törene Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da katıldı.
Törende İbrahim Burkay, “Yeşil Bursa ile sanayi kenti Bursa’yı birlikte geleceğe taşımak adına Yeşil Büyüme projemizi ortaya koyduk” dedi.
Sonra DOSAB Sosyal Tesisleri’nde yemeğe geçildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.