Hava Durumu

DOSAB’ın gurur gecesi

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2015 07:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2015 07:35
Tarih 29 Ocak 1987 ‘yi gösterdiğinde Demirtaş’ta fabrikaları olan 9 öncü Demirtaş Sanayiciler Derneği’ni kurdu. Bu öncülerin amacı bir Organize Sanayi Bölgesi yaratmaktı.
Bu öncüler “Mustafa Taşdelen, Atilla Parlamış, Mustafa Barutçuoğlu, Macit Merter, Celal Beysel, İsmail Salur, Adil Gökçadır, Sabri Öztürk ve Fahrettin Gülener”di. 
Sonunda 1990 yılında Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi kuruldu. 

Bu 25 yıllık süreçte Mustafa Karaer, Adnan Şentürk, Ali Yedikardeş, Mehmet İyigüllü,  Adil Gökçadır, Raşit Barışıcı, Hüseyin Karabacak, Mustafa Taşdelen, Ertuğrul Kaplan ve Ferudun Kahraman DOSAB Yönetim Kurulu Başkanlığı yapma onurunu yaşadılar.
Çarşamba akşamı Hilton Otel’de DOSAB 25. yaşını kutladı. Geceye katılanlar arasında Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa BBB Recep Altepe, Osmangazi BB Mustafa Dündar, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa protokolü vardı. 

Neşeli bir gece


DOSAB ailesini bir araya getiren bu güzel gecede, gecenin sunuculuğunu DOSAB Basın Danışmanı Celil İnce ve DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül yaptı.
DOSAB’ın 25 yılına imza atan DOSAB başkanlarına kendi ellerinin imza atarken modellendiği plaketler armağan edildi.
Gece neşeli bir şekilde geçti, emeği geçenleri kutluyorum.

Kahraman ne dedi?


Gecede bir konuşma yapan DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman, DOSAB’ın bir başarı hikayesi olduğunu ve bu hikayenin altında tüm sanayicilerin imzasının bulunduğunu belirtti. 
Ayrıca Ferudun Kahraman, 25. yıl vesilesiyle DOSAB’ın tarihini de yazılı ve görüntülü olarak kayıt altına aldıklarını ifade ederek şöyle dedi: “Gelecek nesillere, DOSAB’ın hangi zorluklarla, nasıl kurulduğunu ve kaydettiği aşamayı aktarmak, istedik.” 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.