Hava Durumu

EMO, ELECO 2015’e doğru

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2015 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2015 07:57
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), 1986 yılında ilk ELECO toplantısını düzenleyerek ağırlıklı olarak bilimsel çalışmaların da yer aldığı bir etkinliğin yolculuğunu başlatmıştı.
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Konferansı  kısa adıyla ELECO bugüne kadar  çiftli yıllarda 8 kez ulusal düzeyde gerçekleşti,  tekli yıllarda da 9 kez  uluslar arası düzeyde.
ELECO 2015 26-28 Kasım tarihleri arasında BAOB Yerleşkesi’nde meşlektaşlarını, aday meslektaşlarını ve akademisyenleri ağırlayacak. 
Bu etkinliğin uluslararası düzeye açılması ile etkinliğe gelen bilimsel  bildiri sayısında artış görülmeye başlandı.
Bu yılki ELECO için 46 ülkeden 386 bildiri gönderildi. Bu bildirilerden hakem heyeti 25 ülkeden 263 bildiriyi sunulabilir buldu.
EMO ayrıca her üniversiteden 2 araştırma görevlisini de davetli olarak konferansa davet etti.
EMO  Bursa Şubesi Başkanı Remzi Çınar “ağırlıklı olarak akademik çalışmalara yer verilecek konferansa tüm meslektaşlarımızı ve akademisyenlerimizi bekliyoruz” dedi.

***

 UİB’de dış ticaret

Ekonomi Bakanlığı ve Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) tarafından Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Bursa, Balıkesir ve Yalova’da ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri düzenlendi.
Ekonomi Bakanlığı İhracat Geliştirme Uzmanları Hatice Şafak Bozkır ile Behiye Tülin Pulat tarafından verilen seminerlere Balıkesir Ticaret Odası ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası da destek verdi. 

***

Nilüfer’de öğretmenler sergisi

Nilüfer’de  öğretmenlere yönelik özel bir sergi vardı. Nilüfer’deki çeşitli okullarda görev yapan  Görsel Sanatlar Dersi öğretmenleri Konak Kültürevi’nde sergi açtı. 
100’e yakın eserin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. 
Nilüfer’deki okullardaki 15 Görsel Sanatlar Dersi öğretmeni eserlerini sergiledi. 
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen sergide rölyef, heykel, seramik ve yağlı boyadan oluşan 100’e yakın eser yer alıyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.