Hava Durumu

Emre Alkin, yeni bir hikaye sunuyor

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2015 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 08:20
Önce babasını Prof. Dr. Erdoğan Alkin’i tanıdım. Kitaplarını okuduk, konuşmalarını dinledik.
Daha sonra  ağabeyi Prof. Dr. Kerem Alkin’i tanıdım. Onun konuşmalarını izledim. En son da Prof. Dr. Emre Alkin’i dinledim. Emre Alkin’i Ergun Türkay ile birlikte dinledik.
Alkin, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) tarafından düzenlenen toplantıda keyifli bir konuşma yaptı. 
Toplantı  DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral’in konuşması ile başladı. Moral kısa bir değerlendirmenin ardından sözü Emre Alkin’e bıraktı.
Spordan , siyasete ve ağırlıklı olarak da ekonomi üzerine yaptığı konuşmadan birkaç not:
‘’Yeni bir hikaye sunuluyor. İnşaat yap, köprü yap, havaalanı yap. Bu çok demode bir büyüme modeli. Türkiye hâlâ ‘ben kaliteli mal üretiyorum ama ucuz fiyata’ diyen bir ülke. Bu bir orta gelir zihniyeti. Türk milleti mucize bir karar verdi fakat bu kararı kimse anlamadı. O yüzden 8 Haziran sabahı anlaşılmayan, 2 Kasım sabahı da anlaşılmayacak.”

MÜSİAD’da tekstil masadaydı

MÜSİAD Bursa Şubesi Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Sektör Kurulları Başkanı Mutlu Olağaner, Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Başkanı Halil İbrahim Biçer, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş’un katıldığı toplantıda tekstil masaya yatırıldı.

BM, BUTGEM’i model gösterdi

Size bu haberi köşemde daha önceden duyurmuştum . Şimdi bu duyuru hayata geçti ve  Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı kapsamında meslek beceri konferansında dünyaya örnek proje olarak gösterildi. 
Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen konferansa BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran ve BUTGEM Genel Koordinatörü Muammer Paşa katıldı. 
BUTGEM’de emeği olan herkesi kutluyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.