Hava Durumu

Erkurt Holding 36 yaşında

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2015 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 07:39
Kentimizin güçlü kuruluşlarından biri de bine yakın çalışanı ve çeşitli şirketleriyle Erkurt Holding’dir.
Geçtiğimiz hafta sonu Hilton Otel’de düzenlenen bir tören ile 36. yaşını kutlayan Erkurt Holding, yıllar önce rahmetli Recep Bekler ve Kurtcebe Alptemoçin’in birlikte kurduğu bir şirket ile doğdu. Özünde 2014 Aralık’ta 36 yaşını kutlaması gereken Erkurt Holding, denetleme nedeniyle bu kutlamayı Ocak 2015’e bırakmıştı.
Erkurt Holding ve şirketleri, otomotiv sanayinin bütünsel çözümlere ihtiyaç duyduğu ısı yalıtımı, ses yalıtımı, giydirme parçaları ve CAD CAM uygulamaları alanlarında dünyanın önde gelen otomotiv markalarına hizmet veriyor. 
Ayrıca Erkurt Holding ve şirketleri, otomotiv sanayinin yanında, inşaat ve beyaz eşya sektörleri için de işlevsel çözümler sunuyor. 
Bu güzide kuruluşumuz her yıl yeni yaşını çalışanları ile birlikte kutlamayı bir gelenek haline getirmişti. 
Bu yılki kutlama Erkurt Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Alptemoçin’in konuşması ile başladı. Ardından Erkurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kurtcebe Alptemoçin bir konuşma yaptı. 
15-20 ve 25. yılını dolduranlara plaket verimi ardından da yönetim danışmanı Ahmet Şerif İzgören, Erkurt Holding’in sloganı olan “Birlikte ve Daima” başlıklı bir konferans verdi. Konferansı büyük bir keyif ile izledik.
Konferanstan sonra yemeğe geçildi yemekte bir ara Kerem Alptemoçin ile sohbet olanağı bulduk.
Erkurt Holding’in yeni yaşını kutluyorum. 
Nice yıllara diyorum.

TİMAKADEMİ, 
UİB ev sahipliğinde


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ‘nin ‘TİMAKADEMİ2023’ çalışmalarının bir ayağı Bursa’da gerçekleşiyor.  
Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin (UİB) ev sahipliğinde 29 Ocak 2015 Perşembe günü saat 09.30’da gerçekleşecek seminerde, “2023 İhracat Stratejisi Genel Vizyonu ve Bursa Değerlendirmesi, ,2023 İhracat Stratejisi” konuları ve bu alandaki devlet destekleri Bursalı ihracatçılarla paylaşılacak.
Yarınki seminere TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ve Uludağ İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Orhan Sabuncu’nun yanı sıra, VODAFONE Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Bölge Yönetimi Grup Başkanı Hülya Kalkavan, Güler Dinamik Yönetim Kurulu Başkanvekili Ercan Güler, UPS Türkiye Satış ve İş Geliştirme Direktörü Serhat Gostolüpçe de katılacak.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.