Hava Durumu

Fatma Durmaz Yılbirlik ve BKSTV

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2016 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 07:29
Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’nın başında bildiğiniz gibi Durmazlar Makina’nın sahiplerinden Fatma Durmaz Yılbirlik var. Dün bir grup gazeteci arkadaş Fatma Hanım’ın misafiri olduk. Konumuz  Bursa, kültür ve sanat olunca sohbetimiz uzadı.
Fatma Hanım bizi rahmetli Ali Durmaz’ın odasında ağırladı. Bir de kahvaltıda tereyağlı yumurta gelince rahmetli Ali Durmaz ile İzmir yolu üzerindeki yerinde beraber olduğumuz günler geldi.
Kentimizin önemli değerlerinden biri olan BKSTV, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 55 yıldır hayata geçirdiği Bursa Festivali’nin de uygulayıcısı.
Dolayısıyla Bursa sanayi ve iş dünyasının sahiplenmesi gereken, desteklemesi gereken önemli vakıf.
Fatma Hanım, bu güzide kurumumuzun daha sağlıklı temellere oturması, kurumsallaşması için yoğun bir çaba içersinde.
Bizler Fatma Hanım ile konuşurken, görüşlerimizi de paylaşma fırsatı bulduk. Anımsadığım kadarıyla bugüne kadar yapılmamış bir toplantıydı. Bu açıdan da Fatma Hanım’ı kutluyor ve başarılar diliyorum.

BKSTV’den bir rica 

55. Bursa Festivali 16 Mayıs’ta Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ve Kübalı Klazz Brothers Cuba Percussion ile başlıyor.
Açılış konseri 20.30’da. benim bu noktada Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’ndan tek ricam var. 
Lütfen saatinde başlayalım. Sanatçılarımızı, orkestramızı ve izleyicilerimizi bekletmeyelim. 

Vakıf üzerine değerlendirme

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı, genelde dışarıdan bakıldığında bir ay festivali düzenleyip, 11 ay yatıyormuş gibi görülüyor.
Halbuki bir festivalin organizasyonu aylar sürerken, BKSTV yıl boyunca çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikleri de yıla yayılmış biçimde gerçekleştirmekte.
Bu noktada belki bir iletişim eksikliği, bilgilendirme eksikliği veya bizlerin bu tür konuları görmemezlikten gelmesinden de söz edebiliriz.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.