Hava Durumu

Ferit Odman’ın başarısı

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2016 09:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2016 09:20
Ferit Odman ülke-mizin uluslararası platformdaki tanınmış bir müzisyeni. Caz davulcusu Ferit Odman bildiğiniz gibi bir Bursalı.
Bursa’nın tanınmış ailelerinden rahmetli Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Giray Odman ve İbtihal Odman’ın oğlu olan Ferit Odman günümüzde ülkemizin adını uluslararası platformda da duyuran bir müzisyenimiz. 
1982 Bursa doğumlu olan Ferit Odman  Bilgi Üniversitesi Caz Performans Bölümü’nden mezun oldutan sonra Fullbright bursu ile  Amerika’da William Paterson Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.
Çeşitli albümleri bulunan sanatçı başarılarına bir yenisini daha kattı. Cuma günü verilen  58. Grammy Ödülleri’nde jüri üyesi oldu. Ferit Odman Facebook’unda ödül töreni dave-tiyesini paylaşmış.
Bu hem ülkemiz, hem de kentimiz için büyük gurur verici bir olay.
Kentimizin uluslar arası platformdaki gurur kaynaklarından biri olan Sevgili Ferit Odman’ı kutluyorum. 
Bu değerli müzisyenimize yaşantısı boyunca nice daha büyük başarılar diliyorum.
Tebrikler Ferit Odman.

TGK Başkanlar Kurulu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 5. Başkanlar Kurulu toplantısı Afyonkarahisar ‘da başladı..
92 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek örgütü ile 8 federasyonun çatı örgütü olan TGK’nın toplantısında Genel Başkanı Nuri Kolaylı, terör olaylarının neden olduğu acılara ve basın sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekti.

CHP’de dananın kuyruğu

CHP’de dün yapılan genel başkan seçimi ardından bugün Parti Meclisi’nin seçimleri var. CHP’li delegeler 60 kişilik PM’nin 52’si için oy kullanacak Diğer 8 üye Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu tarafından belirlenecek.

Bugünkü seçimlerde oy kullanacak delegeler arasında Bursa’dan da 36 delege ve 5 milletvekili olmak üzere 41 kişi bulunuyor.Bakalım CHP delegesi bugün değişimden yana oy kullanacak mı? Yoksa aynen devam mı diyecek?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.