Hava Durumu

Ford'dan Bplas'a büyük ödül

Yazının Giriş Tarihi: 18.10.2021 07:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 07:59

Uluslararası Ford'un 23.sünü düzenlediği Ford Dünya Mükemmellik Ödülleri'nde bir ödül de Bursa'ya geldi.

Bu ödüllerden kalite alanındaki Gümüş Kalite Ödülü'ne Bursa'dan tamamı milli sermayeli olan Gökçen Holding'in Bplas şirketi layık görüldü.

Bplas sahibi Celal Gökçen bu mutluluğu şu cümlelerle paylaştı:

"Tüm ekibimizi ve beni mutlu eden bu ödülü paylaşmak istedim. Yerli sermayeli bir firma olarak Ford Motor Company'nin Dünya Mükemmellik Ödüllerinde gümüş madalyaya ulaşan ekibimizi kutluyorum."

Yerel bazda bir noktaya gelebilirsiniz, ulusal bazda da bir noktaya gelebilirsiniz. Bunun bir sonraki noktası da global alanda bir aktör olmaktan geçer. Burada bir aktör olarak yaptıklarınızla aldığınız ödüller değerlidir. Böylece hem kentinizin hem ülkenizin tanıtımına da katkı koymuş olursunuz.

Evet, ben de bu ödülü kentimize getiren Bplas'ın tüm çalışanlarını Celal Gökçen nezninde kutluyorum.

ÖZDİLEK VE PATRONLAR GÜNÜ

Bir süredir 16 Ekim tarihi Patronlar Günü olarak kutlanıyor. Bu patron sıfatı iş dünyasında zaman zaman rahatsızlık uyandırıyor.

Geçenlerde Özdilek Holding sahibi Hüseyin Özdilek yaptığı bir paylaşımda şöyle diyordu:

"Patronlar günü kutlu olsun ancak patron sözünü hayatım boyunca pek sevemedim. Patron denilince kamuoyunda ilk akla gelen elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan sadece talimat veren kişi olarak anımsanıyor. Ben bunun yerine girişimci sözünü daha çok seviyorum. Geminin kaptanı gibi kötü hava şartlarında dahi geminin ayakta kalması için ekibiyle bütünleşip, işin bütün detaylarını bilen ve sürdürülebilir kurumlaşmasını düzenlemiş ve de pazarın talebi olan ürünü rakipten daha farklı ürün üreterek, katma değerin artmasına katkıda bulunan kişi olarak tanımlamak istiyorum. Hepinize iyi günler dilerim."

Bendeniz de bu köşeden ülkemize ve kentimize katma değer yaratan, istihdama katkıda bulunan, ihracatımıza katkı koyan tüm girişimcilerimizi kutluyorum.

GEMLİKLİ YAZARLAR VE OKURLARI

Bu yıl ikincisi düzenlenen, Gemlik'te geçtiğimiz günlerde açılan 2. Gemlik Kitap Fuarı'nda Gemlikli yazarlar, okurlarıyla buluşup, kitaplarını imzaladılar.

Fuarda yazarlar Hazan Azkıran, Osman Doğan Cemal Kırgız, Ümit Murat, Seda Eroğlu, Ayşen Vural, Onur Şahin, Cem Ünal Sarışen, Miray Çapraz, Nuray Deniz, Ayten Avdan, Metin Özkan, Yılmaz Gümüş, Halil Öztürk fuar sonuna kadar kitaplarını imzalamaya devam edecek.

Bu fuara ülke çapında 40 yayınevinin katılımı sağlandı. Fuar 24 Ekim pazar gününe kadar açık kalacak.

Fuarda ayrıca 22 ve 24 Ekim'de Ahmet Selçuk İlkan, 23 ve 24 Ekim'de İhsan Eliaçık, 23 ve 24 Ekim'de Cemil Kılıç, 24 Ekim Ekim'de ise Sinan Meydan, Gemlikli okurlar ile bir araya gelecek.

2. Gemlik Kitap Fuarı'nda yazarları CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mert Dimili, CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.