Hava Durumu

Fuar kenti Bursa’ya doğru

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2016 07:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2016 07:35
Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun deyimiyle Bursa bir üretim şehri, ama Karaloğlu’nun vurguladığı gibi “Biz üretiyoruz gelin bizden alın” diyemeyiz. Ve yine onun belirttiği gibi “Doğru zamanda, doğru mekanda, doğru araçlarla” ürettiklerimizi tanıtmak zorundayız. Bunun da en geçerli yollarından biri fuarlar.
Dün Altıparmak BTSO’da Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve  Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü’nün katıldığı ortak bir basın toplantısı düzenlendi.
BTSO Başkanı İbrahim Burkay, dönemin BTSO Başkanı Celal Sönmez ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Erdem Saker’in girişimleri ile oluşturulan ve de TÜYAP’ın işlettiği fuar alanımızın yetmediğini belirterek,”2016 yılında 15 fuar düzenlenecek, 50 ülkeden 500.000  katılımcı toplam 1 milyon 200 bin katılımcı hedefleniyor” dedi.
2002’den bu yana Bursa, İstanbul’dan sonra Türkiye’nin ikinci fuarcılık kenti haline geldi.
Emeği geçenleri kutluyoruz.

 2015 Tüyap Bursa


Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü 2015 yılı verileri ile ilgili şu bilgileri verdi:
“2015 yılında Tüyap Bursa olarak 16 fuar gerçekleştirdik. Bu fuarlara 32 ülkeden 2018 firma katıldı.  Bu fuarları 448 bini yurtdışı ve Bursa dışından olmak üzere, toplam 953 bin kişi ziyaret etti. Bu 16 fuarı 70 ülkeden ziyaretçiler izledi.”

Sadık Gündemir’i kaybettik

Bursa tekstil dünyasının duayen isimlerinden biri daha aramızdan ayrıldı. Gündemir Ailesi’nin kurucusu Sadık Gündemir 95 yaşında hayata veda etti.
 
Sadık Gündemir, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Nedim ve Nüvit Gündemir’in babası, Sema Gündemir’in eşi olan Sadık Gündemir, Bursa tekstil dünyasında saygı duyulan bir isimdi.
Gündemir Ailesi’ne başsağlığı diliyorum.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.