Hava Durumu

Glass Duo, Bursa’daydı

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2016 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2016 08:01
BBDSO, “Dünya Kadınlar Haftası” na ithaf edilen konserinde, dünyanın en ünlü cam  ikilisi “Glass Duo”yu ağırladı. Türkiye’de ilk kez gerçekleşen bu konserde, cam içecek kadehleriyle çok ünlü eserler BBDSO eşliğinde seslendirildi.

Emek Yağ’ın katkılarıyla gerçekleşen konserin şefi, Marzena Diakun’du. Konserde, dünyada cam kadehlerle klasik müzik yapan ilk ve tek ikili olan Anna ve Arkadiusz  Szafranıec’ten oluşan Glass Duo, Çaykovski’den Chopin’e, Piazzolla’dan Sting’e kadar müthiş bir programla izleyenleri büyüledi.

Konserde şef Marzena Diakun’un yorumuyla bestecilerimizden Hasan Ferit Alnar’ın 1935 yılında Avusturya’da bestelediği, “Prelüd ve İki Dans”ı, genç bestecimiz Utar Artun’un “Horon” adlı eseri de seslendirildi. 

Konsere Polonya İstanbul Başkonsolos Yardımcısı  Piotr Drzewieck, eşi ile  Uyar Ailesi ve Türkün Ailesi fertleri de katıldı.
Bu konserin hayata geçmesini, sağlayan Bursa Filarmoni Derneği, Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Premium ve Emek Yağ ‘a teşekkürler.

Bozbey KalDer’de konuştu

Ankara’da Türkiye Kalite Derneği’nin Ankara Şubesi’nin 17. Kamu Kalite Sempozyumu’na katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediyenin  örnek uygulamalarını anlattı. 
Sempozyumda “Kurumsal Yerel Yönetimler İçin Kalite Uygulamaları” konulu oturuma katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey konuşması büyük ilgi gördü.

HİÇ ödülleri

Kentimizdeki gönüllü sivil toplum örgütlerinden biri olan Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği HİÇ (Halkla İlişkiler Çalışmaları) Ödülleri  büyük ilgi görüyor.
2013 yılından beri verilen ve artık ulusala açılan bu HİÇ Ödülleri başvuruları için son haftaya gelindi. Son başvuru 18 Mart Cuma günü yapılabilecek.
HİÇ (Halkla İlişkiler Çalışmaları) ödül töreni de 21 Nisan ‘da Podyum Davet’te gerçekleşecek.
Bakalım ödüller kimlere gidecek.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.