Hava Durumu

Grup sözcüsü Aktuğ, Mudanya'yı zorluyor

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2018 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 08:08

Erdal Aktuğ, Bursa iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası eski Başkanı, Çağdaş Eğitim Kooperatifi eski başkan yardımcısı olan Erdal Aktuğ bilindiği gibi şu anda CHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grup Sözcüsü.
Erdal Aktuğ dün sosyal medyadaki Facebook sayfasında bir fotoğraf paylaştı. O fotoğrafta yer Mudanya. Oradaki bir kapıyı zorluyor, Erdal Aktuğ. Şöyle bir yorumlayınca Erdal Aktuğ, yerel seçimlerde CHP'den Mudanya Belediye Başkan adaylığının kapısını zorluyor, gibi geldi.
Evet, yerel seçimler yaklaştıkça, siyasi partiler adaylarını belirlemek için çeşitli anketler, kamuoyu yoklamaları veya önseçim gibi yöntemlere başvurmakta.
Bu arada da aday adayları ortaya çıkmakta. Görülen o ki Erdal Aktuğ, Mudanya CHP Belediye başkan adaylığı için yola çıkmış.
Önümüzdeki haftanın başında salı veya çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyerek bunu kamuoyu ile paylaşacak.
Erdal Aktuğ'a başarılar diliyorum.

BİLTEK BUGÜN BAŞLIYOR

Bursa Bilim ve Teknoloji Fuarı, kısa adıyla BİLTEK bugün düzenlenecek bir törenle açılıyor. Bugün saat 11.00'de Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) fuar alanında gerçekleştirilecek tören ile fuar merhaba diyor.
Bilindiği gibi Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin fuar potansiyelini de artırma hedefiyle bir çalışmaya girişti. Bu kapsamda 2018 yılı içinde planlanan fuarlardan olan Bursa Bilim ve Teknoloji Fuarı - BİLTEK, Merinos AKKM ve Network Fuarcılık işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

BURSA FOTOFEST, FOTOĞRAF VE BURSA

Bursa FotoFest ile ilgili bir açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş şunları söyledi:
"Uludağ'ı, gölleri, şelaleleri, pınarları, denizi, tarihi ve kültürel birikimi ile Bursa birçok ilde ayrı ayrı bulunan özelliklerin tamamını bünyesinde barındırıyor. Bu değerlerin sadece Bursalılar tarafından bilinmesi yeterli değildir. Sanayide olduğu gibi turizmde de söz sahibi olmak istiyorsak, bu değerlerimizi gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda tanıtmamız gerekir.
Bu manada FotoFest de tanıtım için bizim en önemli kozlarımızdan biri. Bu yıl da dünyanın 12 farklı ülkesinde önemli sanatçılar Bursa'ya geldi ve etkinlik kapsamında Bursa'nın değerlerini yerinde görüp, fotoğraflama imkanı buldu. Bu kentimiz için büyük bir kazanım."
Bu yıl Bursa FotoFest'te 12 ülkeden yerli ve yabancı 165 fotoğraf sanatçısının 107 sergisi ve binlerce fotoğraf karesi Bursalılar ile buluştu. Bu etkinliğimiz başta öğrenciler olmak üzere her kesimden büyük ilgi gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.