Hava Durumu

Halkla ilişkiler ve BHİD

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2016 07:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 07:06
Bursa Halkla İlişkiler Derneği  geçtiğimiz haftalarda genel kurul yapmıştı. Bedirhan Bozali ve Yusuf Ziya Yüce arasında çekişmeli geçen bu genel kurul sonunda  Bedirhan Bozali başkanlığındaki liste seçimi kazanmıştı.
Dün  Podyum Park’ta Bood’da Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin yeni yönetimi basınla buluştu.  Bu buluşmada Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin yeni başkanı Bedirhan Bozali bizlere yeni yönetimini tanıttı. Ayrıca bu dönem içinde hayata geçirmek istedikleri projeleri de bizlerle paylaştı.
Bozali’nin temelde üstünde durduğu konu mesleği itibarıyla ilintili. İşi özünde bir bağlamda  itibar yönetimi olan halkla ilişkilercilerin mesleki itibarları önem taşıyor. Çünkü, bu tür alanlar (gazetecilik, reklamcılık, halkla iliş-
kiler) insanların kolaylıkla kendilerini konumlandırabildiği alanlar.
Bir bakarsanız, işi halkla ilişkilerle ilgisi olmayan birisi karşınıza o meslekle çıkıvermiş. Hal böyle 
olunca mesleki itibarı koruma noktasında mesleki kuruluşlara önemli görevler düşmekte.

Reis Bey, Sakarya’daydı


Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “‘Reis Bey” adlı oyun, Sakarya’da öğrencilerden büyük ilgi gördü.
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu, Necip Fazıl Kısakürek’in kaleme aldığı oyunu, Sakarya Üniversitesi Girişimci Genç Mühendisler Topluluğu’nun daveti üzerine turneye gittiği Sakarya’da sahneledi.

BOSB, Durmaz’la yeniden


Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin (BOSB) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve Hüseyin Durmaz yeniden BOSB Başkanlığına seçildi.



Açılışta konuşan BOSB Başkanı Hüseyin Durmaz, “İlk ve örnek olmak, hep başarılı olmak, takip edilmek elbette çok güzeldir ama bir o kadar da sorumluluk istemektedir.” dedi.
BOSB’un yönetimi şu isimlerden oluştu:
“Hüseyin Durmaz,Baran Çelik, Abdullah Burkay, İhsan İpeker, Müfit Karademirler” 
Durmaz’a başarılar.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.