Hava Durumu

HİÇ ulusala açılınca

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2015 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2015 07:31
Kentimizdeki etkin sivil toplum kuruluşlarından biri de Bursa Halkla İlişkiler Derneği.  1992 yılında kurulan dernek, son dönemlerde yoğun biçimde etkinliklerini sürdürüyor.
Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin etkinliklerinden biri de  2013 yılında başlattığı ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “HİÇ” (Halkla İlişkiler Çalışmaları) Ödülleri.
İki yıldır yerelle sınırlı olan bu ödüller bu yıl ulusala açıldı.
Evet, HİÇ Ödülleri artık Bursa sınırlarını aşarak ulusal bir organizasyona dönüşüyor. Son başvuru tarihi 10 Nisan 2015 olan HİÇ Ödülleri, 21 Mayıs 2015 tarihinde sahiplerini bulacak. 
Bu konu ile ilgili olarak dün Bursa Halkla İlişkiler Derneği yönetimi Almira Otel’de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda BHİD Başkanı Serdar Ömeroğulları, her işi uzmanının yapması gerektiğini her platformda dile getirdiklerini hatırlatarak “iletişim yönetimi de uzmanlık isteyen bir alandır, amatör kişiler tarafından yapılan iletişimin ne tür olumsuz sonuçlar doğurduğuna zaman zaman hepimiz şahit oluyoruz. Nasıl sağlık söz konusu olduğunda doktora gitmemiz gerekiyorsa, konu iletişim yönetimi olduğunda da iletişim uzmanlarına başvurmak gerekiyor” dedi.
Yarışmaya başvuran projeler, Bursa ve Bursa dışından oluşan 7 kişilik profesyonel bir jüri tarafından, tarafsız olarak değerlendirilecektir. Yarışma 6 ayrı kategoride yapılıyor.
Bursa Halkla İlişkiler Derneği’ne çalışmalarında başarılar diliyorum.

GENç Lojistik projesi

BUÇAD bir projeyi hayata geçiriyor. Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği (BUÇAD), GENç Lojistik Projesi’nin startını verdi. 
Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik bölümlerinden seçilen öğrenci ile bir araya gelerek, proje detaylarının ele alındığı toplantıda konuşan BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer, “BUÇAD Lojistik uzmanı üyelerinin öğrencilere bire bir mentörlüğü ile gerçekleşecek GENç Lojistik Projesi ile amacımız, 10 yıl sonra firmaların yönetim kademelerini oluşturacak olan Y kuşağının iş hayatına adaptasyon sürecini hızlandırarak, karşılıklı verimi artırmak” dedi.
GENç Lojistik Proje Başkanı İsmail Uygur’un projenin detaylarını anlatan bir sunum gerçekleştirdiği toplantıda, öğrenciler böyle bir proje geliştirdikleri için BUÇAD yönetimine teşekkür etti.
BUÇAD’a kolay gelsin.

BUFSAD, Afrodisias gezisi

Bilenler için tekrar olacak ama bilmeyenler için yapıyorum. Ünlü fotoğrafçı Ara Güler, civardan geçerken yolunu kaybetmesi sonucu bir köyde konaklar. Köyde, köylülerin antik kente ait taşları ev ve işyerlerinde kullandıklarını görmüş, fotoğraflamış ve yayınladıktan sonra, hepimizin bildiği Afrodisias yeniden keşfedilmiş.
Şimdi, BUFSAD, Afrodisias Antik Kenti, Pamukkale, Hierapolis Antik Kenti’ne 13 Şubat’ta bir  gezi düzenliyor.
Fotoğrafseverlerin dikkatine.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.