Hava Durumu

III. Mustafakemalpaşa Sempozyumu

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2016 07:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 07:59
Mustafakemalpaşa önemli bir bilimsel etkinliğe hazırlanıyor. III.Uluslararası Mustafakemalpaşa Sempozyumu 13-15 Mayıs tarihleri arasında başlıyor.
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi ile birlikte  düzenlediği bu bilimsel etkinlikte toplam  58 bildiri sunulacak. Ayrıca, 14’ü akşamı  4.Suuçtu/Tümbüldek Şiir Gecesi  ve 15 Mayıs son gün de gezi programları var.
Dün Sümbüllübahçe Konağı’nda Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa basını ile buluştu. Kurtulan toplantıya Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir” sözleriyle başladı. 
Etkinlik hakkında bilgi veren Kurtulan konuşmasını “Geleceğe emaneti hazırlıyoruz”  sözüyle bitirdi. Kurtulan, “Tarım, tarımsal sanayi ve süt bizim temelimizdir” dedi.
Toplantı sonunda Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi tarafından bastırılan Dr.Murat Çubukçu ve Halit Ersöz’ün ortaklaşa hazırladığı “Bir şehir, iki yaka. Fotoğraflarla Mustafakemalpaşa” kitabı dağıtıldı.
Başarılı bir sempozyum diliyorum.

Sivilay’dan ödül

Bursa gönüllülerinden oluşan, kent sorunları üzerinde düşünen, sorun çözücü önermede bulunan Bursa Sivilay Derneği’nden Mümin Ceyhan Bursa Kültür Kaynakları Araştırma Kütüphanesi’ne ödül.
Kütüphaneye  Sivilay Derneği  tarafından “Kent kültürüne katkı ödülü”  verildi. Ödül töreni yarın saat 19:00’da Nilüfer Yerleşkesi’nde.

Mehmetçik Vakfı 34 yaşında

TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği 1’inci açılış ve Vakfın 34’üncü kuruluş yıldönümü sebebiyle bir dizi etkinlik planladı.
Bu etkinlikler TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi İbrahim Güven tarafından 13 Mayıs Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak.
16  Mayıs ‘ta da  Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda “Kuruluşunun 34’üncü yılında TSK Mehmetçik Vakfı” konulu bir konferans verilecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.