Hava Durumu

İş Hukuku Sempozyumu başladı

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2015 09:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2015 09:14
Bursa Barosu’nun Türkiye Barolar Birliği’nin katkılarıyla, BAOB Yerleşkesi Oditoryum Salonu’nda düzenlediği  İş Hukuku Sempozyumu gerçekleşti.
Sempozyuma Bursa İş Mahkemeleri’nde görülen tüm davaların temyiz inceleme yeri olan Yargıtay 7. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Hicri Tuna, Yargıtay 7. Hukuk Dairesi üyeleri, tetkik hakimleri ile Uludağ Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nden gelen akademisyenler konuşmacı olarak katıldı.
Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, daha önce de HSYK Paneli’yle tarihsel bir buluşmaya imza attıklarını, yargı içindeki sorunları tartışmaya açtıklarını hatırlattı ve şöyle dedi:
“Çalışmamız meslek içi eğitim niteliğinde. Sözünü ettiğim çalışmayla bu çalışma birbirinden farklı gibi görünse de aslında birbirleriyle örtüşüyor. Yargıyı, sırça saray kapalı kapılar ardında, konuşulmayan, dokunulmayan, tartışılmayan bir ilişkiden; birebir insanların tartışmasına ve görüşmesine açma cesaretidir.” 

Eker I Run Team

Eker I run team, Çanakkale’deki Gelibolu Maratonu’na katıldı.
“Barış İçin Koşuyoruz” sloganıyla start alan yarışlara “Eker I Run Team” de 9 sporcuyla katıldı. 
Eker I Run Team’den Hakan Alp 40-44 yaş grubunda 3., Tayfun Carlı 50-54 yaş grubundan 1., Ali Turan 55-59 yaş grubunda 1., Necat Hummet 55-59 yaş grubunda 2. ve Hasan Uludağ da 60-64 yaş grubunda 1. olarak madalya aldı.
Eker I Run Team’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.