Hava Durumu

ITMA 2015’teki Bursalılar

Yazının Giriş Tarihi: 16.11.2015 07:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.11.2015 07:16
Bursa ve İtalya ticaret ilişkileri çok eskiye dayanıyor. Bugün kentimizde 34 İtalyan sermayeli firma faaliyet gösteriyor. Ayrıca Bursa’dan İtalya’ya da 270 firma ihracat yapıyor.
Dört yılda bir düzenlenen ITMA Fuarı 2015 kapsamında Bursa’dan BTSO organizasyonuyla 230 kişi  Milano’ya  gitti.
Türk kafileye BTSO Meclis Başkanvekili Mesut Okyay başkanlık yaptı. Kafilede UÜ’den akademisyenler de bulunuyor.
Milano’da BTSO heyeti,  Milano Ticaret Odası Başkanvekili Alfredo Zini ve beraberindeki heyet ile buluştu. BTSO Başkanvekili İsmail Kuş, Mesut Okyay ile BTSO Meclis Üyesi Hasan Çepni’nin katıldığı toplantıda işbirlikleri masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşan İsmail Kuş, “ITMA Fuarı’ndan bir gün önce BTSO olarak COHO Fuarı’nı düzenledik. Bu ayın sonunda kapalı alanda blok mermerlerin sergilendiği dünyadaki tek fuar olan Blok Mermer Fuarı’nı, 13 Ocak’ta ise Junio Show Fuarı’nı düzenliyoruz. Bu fuarlar kapsamında Milano’daki işadamlarını da misafir etmekten onur duyarız” dedi.

***

COHO Fuarı bitti

BTSO, sektördeki  uzman kuruluş TÜYAP Bursa Fuarcılık ile kente yeni fuarlar kazandırmaya devam ediyor.
Ekonomi Bakanlığı ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin de katkılarıyla 11 - 14 Kasım 2015 tarihlerinde Bursa TÜYAP’ta düzenlenen Contract Hotel Expo Bursa (COHO), Türkiye’de ilk defa Bursa’da gerçekleştirildi.

***

Bizim Ev 4 yaşında

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, dördüncü kuruluş yılını kutladı. 
Kutlamaya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey,  belediye yöneticileri engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Bizim Ev’de farklı engel gruplarından bireyleri yasal haklarla ilgili bilgilendirme, sosyal yaşam içinde aktif olma, sosyal ve psikolojik destek, toplumsal farkındalık yaratılıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.