Hava Durumu

Kal Der ve Bursa Mükemmellik Ödülü

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2018 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 08:02

Kal Der Bursa Şubesi, bir mucize gerçekleştirerek Bursa'da sayılı STK'nın sahip olduğu kendi evine kavuştu. Önümüzdeki günlerde Kal Der Evi'nin açılışı yapılacak.
Evet, salı günü Kal Der Evi'nde Bursa Mükemmellik Ödülü'nde 2018 yılı çalışmaları hakkında bir basın toplantısı düzenlendi. Ardından da bir konferans gerçekleştirildi.
Bilindiği gibi eski adıyla Bursa Kalite Ödülü yeni adıyla Bursa Mükemmellik Ödülü BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile hayata geçirilen Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun son gününde veriliyor.
KalDer Evi'nde gerçekleştirilen basın toplantısına BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve Bursa Mükemmellik Ödülü'nü almaya hak kazanan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Toplantıda Bursa Kalder Şube Başkanı Erdal Elbay özetle şunları söyledi:
"EFQM Mükemmellik Modeli'ne göre düzenlediğimiz Bursa Mükemmellik Ödülü; Bursa'da iş mükemmelliğine ulaşma çabasında olan kurumları ödüllendirmek ve onurlandırmak amacıyla yürütülen bir süreçtir. Rekabette öne geçmek, daha fazla müşteri memnuniyeti ve kazanç için iyi bir modele ihtiyaç duyuluyor. İşte bu noktada bizler EFQM'i tavsiye ediyoruz."
Basın toplantısının ardından düzenlenen konferansta EFQM Mükemmellik Modeli'ni uygulamış ve geçtiğimiz yıl ödül almış olan; U.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Berrin Tunca, Erdem Kaya Patent adına Genel Koordinatör Türkan Kaya ve EFQM Başdeğerlendiricisi, KalDer EFQM Model Rehberi Tuğçe Balarısı Yonga deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

SAHNE ESERİ YAZMA YARIŞMASI

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Mitos Boyut Tiyatro Yayınları işbirliğiyle düzenlenen Sahne Eseri Yazma Yarışması'nda "Son değerlendirme listesi" belli oldu.
Son listeye kalan yarışmanın kazananları 12 Ekim'de açıklanacak.
Toplam 70 oyunun başvurduğu yarışmadaki 9 oyun finale kaldı. Yarışmanın değerlendirmesini Bahar Çuhadar, Beliz Güçbilmez, Emre Koyuncuoğlu, Selen Korad Birkiye ve Pınar Hande Kaplan'dan oluşan seçici kurul yapıyor.
Yarışma oyun yazarlığı konusunda yeni yazarları teşvik etmek amacıyla düzenlenmekte.

CHP BÖLGE TOPLANTISI

CHP bölge toplantılarının üçüncüsünü Bursa'da yapıldı. Toplantıya Bursa, Afyonkarahisar, Kütahya, Sakarya, Bilecik, Düzce, Yalova, Çanakkale ve Balıkesir'den milletvekilleri, PM üyeleri, il-ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri katıldı. Toplantıda yaklaşan yerel seçim hazırlıkları konuşuldu.
Genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Orhan Sarıbal, Muharrem Erkek ile ev sahibi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş'un divanı oluşturduğu ve Plaza-16'da gerçekleşen toplantının açılış oturumunda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile ev sahibi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş birer konuşma yaptılar.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.